KOMŠIJE SEKE ALEKSIĆ U STAROJ PAZOVI PROGOVORILE: Javnost nije upućena da pevačica radi ovo u svom domu, a evo kakva dolazi u prodavnicu!!!

Estrada

Susedi kažu da folk  pevačica Seka Aleksić živi kao sav normalan svet i da se njen sin Jakov igra sa mališanima iz okolnih kuća…

Komšije muzičke zvezde  otkrile su da njen sin Jakov odrasta okružen vršnjacima u radosti i igri, te mu rado u njihov velepni dom dovodi drugare iz obližnjih kuća…

“Kad god je neko slavlje, Seka pozove decu iz komšiluka. Moja deca idu rado tamo, sve im daje od igrački, kolača, sokova i ručka. Uživaju kod Seke. I ona i Veljko su roditelji i komšije za primer”, govori jedan od komšija i dodaje da nisu tačne glasine da je Seka uobražena:

“Ma, kakvi! Nema babe koja prođe ulicom a da joj ona ne svirne autom i ne pozdravi je. Vrlo je ljubazna, normalna i prijatna.”

Reči hvale za folk zvezdu imali su i radnici obližnjeg auto-servisa.

“Ona i Veljko su vrlo kulturni, fini i pristojni ljudi, uvek se pozdrave sa nama. Viđamo je često sa sinom kako šeta. Ranije smo njoj i Veljku popravljali kola, ali poslednjih godina imaju automobile pod garancijom, pa više to ne činimo”, kazali su mehaničari, ali su zamolili da ih ne fotografišemo…Ostale komšije su takođe lepo govorile o Seki, a onda su u supermarketu gde pevačica stalno nabavlja namirnice za svoj dom dali svoje mišljenje.

 

“Odlična je, nije isfolirana. Sasvim je prirodna, našali se, pozdravi sve, nemamo nikakav problem sa njom. Nema nikakve zahteve posebne, ponaša se normalno, uglavnom dolazi nedeljom i kupuje na veliko… Ne traži da joj se naplati preko reda. Dolazi potpuno opušteno odevena, često i bez šminke. Kada joj neko zatraži fotografiju i autogram, izlazi u susret. Uglavnom dolazi sa suprugom, nekada i sa sinom”, kazali su u prodavnici.

 

Urošem, u čijem je kafiću pevačica stalni gost, a u međuvremenu su postali kućni prijatelji, je takođe rekao šta misli o Seki.

“Mi smo kao brat i sestra. Kada se vidimo pričamo razne priče, dajemo jedno drugom savete. Seka je veoma duhovita i sa njom vreme vrlo brzo prolazi. I po šest sati da sedim sa njom to prođe kao sat vremena koliko je zanimljiva. Voli šalu. Odlična je domaćica, a Veljko je odličan domaćin. Ume da uđe u kuhinju sama, da spremi…

Ljudi je gledaju na televiziji, pa kroje sliku o njoj na taj način, neki možda misle da je uobražena, ovakva ili onakva, ali, iskreno da vam kažem, ona je prava žena iz naroda, opuštena, normalna. Uglavnom je umorna, jer dosta radi, voli da dođe ovde kod nas, jer ovde “puni baterije”. Porlazi nam vreme u priči i šali, slušamo muziku“, kazali Sekin prijatelj, čiji je otac sveštenik, a u crkvu u Staroj Pazovi u kojoj služi liturgije Aleksićeva često dolazi…

 

“Kada su u Srbiji, kada nisu na putu, svake nedelje su kod nas u crkvi na liturgiji, ona i Veljko. Često se pričešćuje, što je najvažnije”, govori ljubazni mladić, koji pravi najbolju picu u Staroj Pazovi. Za Seku važi da je jedna od najhumanijih ličnosti na domaćoj javnoj sceni, a to nam je potvrdio i njen prijatelj.

“Seka je veoma humana, u Staroj Pazovi je do sada održala dva humanitarna koncerta, bilo je na oba koncerta oko 10.000 ljudi, meštani Stare Pazove baš vole Seku”, govori prijatelj estradne zvezde.

 

Kurir.rs/Blic

 

Podijeli članak: