KO JE UBIJENI BRANIMIR KOG JE SIN IZBO NASMRT 20 PUTA: Ugledni Beograđanin, dobitnik prestižne plakete ali i…

Vijesti

Branimir Ljumović (79) je ubijen  danas u svom stanu u centru Beograda, a za taj stravičan zločin je  osumnjičen upravo njegov sin Radoš (37). Branimir je bio dugogodišnji sekretar Udruženja za komunalne delatnosti i savetnik predsednika Privredne komore Srbije. ..Pre pet godina, 2013. dodeljena mu je plaketa “Car Konstantin”, u prisustvu Željka Sertića, nekadašnjeg ministra privrede.

„Nagradu smo dodelili u znak zahvalnosti za sve što je Ljumović uradio tokom radnog veka, koji se bliži kraju, istovremeno želeći da pokažemo da je komorski sistem svih ovih godina funkcionisao kao mreža dobrih aktivnosti i dobre saradnje“, kazao je tada Generalni sekretar RPK Niš Dragan Paunović.

Otac i sin su inače i sarađivali na džez festivalu, kada je Radoš kao dizajner radio vizuelna rešenja za ovaj festival. ..Ljumović je brutalno ubijen u svom stanu danas, a njegovo telo pronađeno je sa više od 15 uboda, u predelu grudi i leđa.

 

Prema za sada još uvek nezvaničnim informacijama, sin Radoš uhapšen je u stanu kao osumnjičeni za ubistvo.On je, kako nezvanično saznajemo, posle zločina pozvao prijatelja i ispričao šta se tačno dogodila. Prijatelj je odmah potom pozvao hitnu pomoć, koja je ubrzo došla u Resavsku.Radoš je, prema nezvaničnim informacijama, lečeni zavisnik od narkomanije i on je uhapšen u stanu.

(Kurir.rs)

Podijeli članak: