Klinka pobjesnila jer joj je mama smanjila džeparac na 800 Eura: “Ne mogu živjeti kao seljanka”!!!

Lifestyle

RAZMAŽENA tinejdžerica Nicolette iz Beverly Hillsa tvrdi da ju je majka Nina natjerala da živi “poput seljanke” nakon što joj je smanjila džeparac s 5000 na 1000 dolara mjesečno, odnosno s 31.000 na 6200 kuna… Zbog svega toga  je odvukla mamu u emisiju dr. Phila, nadajući se da će joj on pomoći uvjeriti je kako bi joj džeparac trebao iznositi barem 2500 dolara… Kao svoje argumente Nicolette navodi da majka radi po cijele dane i ne pokazuje joj svoju ljubav na druge načine.

“Želim da moja mama shvati kako ne mogu živjeti od 1000 dolara mjesečno, ja sam ipak odrasla na određeni način. Ne može mi tako naglo oduzeti novac”, požalila se nesretna  Nicolette.

Prije nego što je ušla u studio, pred kamerama se požalila da joj je majka prije omogućavala baš sve, uključujući “nevjerojatne škole, vozača, dadilju i osobnog trenera”.

“To je život na kakav sam naviknuta”, kazala je.

Nina je priznala da je njezina kći imala kreditne kartice bez limita od najranijih dana, a bilo je mjeseci kad bi na kratici natukla i po 10.000 dolara troškova. Nicolette mnogo voli dizajnerske krpice, a među njima je i nekoliko Chanelovih torbica koje su koštale po 5000 dolara… Pred kamerama je pokazala da uopće ne prati koliko je novca dala za pojedinu torbicu.

“Znam da sam razmaženo derište, ali uživam u određenom lifestyleu. Ljudi će me mrziti, ali zapravo će žaliti što nisu ja”, kazala je ona .

Kad je shvatila da joj se kći pretvara “u čudovište”, Nina joj je smanjila džeparac.

“Osjećam se poput seljanke, ne mogu ovako živjeti. Stalno sam bez novca. Mislim da mi mama treba davati barem 2500 dolara da pokrijem svoje osnovne troškove”, kazala je.

Uz veći džeparac, Nicolette od majke očekuje i Mercedes-Benz G-Wagen u mat crnoj boji za svoj 16. rođendan. Cijena mu je 231.000 dolara…
“Ja sam princeza, definitivno vrijedim toliko”, kazala je samouvjereno.Nina je spremna svojoj mezimici kupiti C klasu, no njoj to nije dovoljno.

Plan da će dr. Phil nagovoriti Ninu da kćeri poveća džeparac pokazao se kao promašaj… Prvo jer je njezina majka bila sretna što su završile u emisiji te se nadala da će dr. Phil urazumiti njezinu kćer, a drugo jer je on to i pokušao.

Nina je priznala da ne zna kažnjavati svoju kćer, a stvari koje joj je oduzimala, odmah bi joj vratila jer “joj trebaju”…

“Treba joj torbica od 6000 dolara? Onda doista nosi sa sobom hrpu sranja”, odgovorio je Phil.

Nicolette se, s druge strane, rasplakala u studiju, požalivši se da je majka nikad nije voljela, samo joj je kupovala stvari.Iako je u sklopu emisije bila u skloništu za beskućnike, kad joj je mama rekla da mora naći posao, Nicolette je pobjesnila i to s gnušanjem odbila.

“Voljela bih da se mogu vratiti i sve napraviti bolje. Ako sam ti nanijela zlo, žao mi je… Stvarno mi je žao ako sam te povrijedila. Razumijem tvoju bol, ali samo želim popraviti stvari”, kazala joj je mama na kraju.

index

Podijeli članak: