Rijaliti
0

Kija smuvala najpoznatijeg fudbalera u Srbiji! Šokirat će te se kada…

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije se nakon okončane igračke karijere vratio u domovinu gde je i upoznao rijaliti zvezdu koja je osvojila njegovo srce. Reč je o Milošu Dimitrijeviću, bivšem fudbaleru Crvene zvezde koji je u emotivnoj vezi sa rijaliti zvezdom i pevačicom Kristinom Kockar. U žižu javnosti dospeo je ponovo nakon što je stupio u […]

Podijeli članak:
Kija smuvala najpoznatijeg fudbalera u Srbiji! Šokirat će te se kada…

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije se nakon okončane igračke karijere vratio u domovinu gde je i upoznao rijaliti zvezdu koja je osvojila njegovo srce.

Reč je o Milošu Dimitrijeviću, bivšem fudbaleru Crvene zvezde koji je u emotivnoj vezi sa rijaliti zvezdom i pevačicom Kristinom Kockar. U žižu javnosti dospeo je ponovo nakon što je stupio u ljubavnu vezu sa Kockarevom koja je trenutno jedna od najvećih rijaliti zvezda u regionu.

Miloš Čava Dimitrijević sin je legendarnog fudbalera Partizana i Dinama, Zorana Čave Dimitrijevića. Igrao je za Nant, Kjevo, Sidnej… Ima 34 godine, a poslednji klub za koji je nastupao je Sindej.

Popularni Čavanadimak nasledio je od svog oca, takođe nekadašnjeg legendarnog fudbalera koji je ponikao u Partizanu u kom je ukupno proveo deset godina računajući i dane u omladinskom pogonu. Zoran Dimitrijević potom je igrao za Kanzas Siti, Spartak, Dinamo Zagreb, Dižon, Briv i Valnes.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  RIBETINA I PO: Isplivala Matorina stara fotka - ovako izgleda sa ŠMINKOM, DEKOLTEOM i frizurom!!!!

Čava bio sa voditeljkom Dušicom Jakovljević

Dušica Jakovljević je u septembru prošle godine dospela na naslovnice novina, pošto je ispred njenog stana dignut u vazduh džip koji je tih dana vozila… Utvrđeno je da vozilo, koje je potpuno uništeno, pripada njenom tadašnjem partneru Jovici Aleksiću. Voditeljka je srećom izbegla eksploziju, iako se odigrala u vreme kada inače decu vozi u školu.
Ubrzo je raskinula vezu sa Aleksićem i uplovila u romansu sa Čavom Dimitrijevićem. Voditeljka je medijima potvrdila da je u vezi sa poznatim fudbalerom.
“Tačno je da smo zajedno, to je sve što za sada želim da kažem,” kazala je tada u izjavi Kuriru.

 

kurir.rs

Podijeli članak:

Napisano od moderator1

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!