Kija i Luna se nikad žešće posvađale, a Đoganijeva totalno šokirala Slobu onim što je rekla o njemu! “Ćuti balavice, imala si…

Rijaliti

Svađa koja je počela oko režiranja filma, na kojem sarađuju Kija i Sloba,se  pretvorila u nezapamćenu razmjenu uvreda između Kristine i Lune. Izgkleda da je i jednoj i drugoj dosadilo da se pretvaraju i sve je prštalo tokom njihove žestoke prepirke…

“Ona je posljednja osoba koja može meni bilo šta da zabrani “ kazala je Kija, a Luna ju je prekinula:

“Neću više da ti oćutim ništa, je ‘l ti jasno!”

“Ovo tvoje ponašanje je veoma nekulturno, sjedi dole i nastavi da se foliraš kao što si se folirala prije. Mislim da bi trebalo, s obzirom da si javna ličnost da se naučiš kako da se ponašaš” kazala je Kristina.

“On je sad moj dečko, je l’ ti jasno to? Samo ti je na papiru muž, alo, ne zanimaš ga, prihvati to više. Ušla si ovdje da uzmeš pare i nama zagorčaš život”  – vrištala je Đoganijeva.

” Ti si za mene balavica “ kazala je Kija.

“Ti si hodajuće zlo!” – urlala je na sav glas Luna.

“Ja razumijem da si ti neobrazovana i da si balavica. Slušaj, ja nisam ta koja je spavala sa oženjenim muškarcem pred pet miliona ljudi, dok te tata i mama gledaju. Ti samo činiš štetu sebi, ne meni” rekla joj je Kija, a Luna joj nije oćutala:

” Ćuti, bre, skidala si se gola u spotu!”

“Ja se ne je**m prije pet miliona ljudi! Ti ćeš tek vidjeti djevojčice, kakva je on osoba, najveća kazna vam je da budete zajedno. Ne moram da te kanalim, ti to radiš sama” uzvratila joj je besna Kija.

“Bićeš pozvana na svadbu… Alo, vas dvoje ste ovdje zbog mene, ti si ništa i on je bio ništa”  izletjelo je izenenada Luni, a Sloba koji je do tada ćutao kao zaliven ju je iznenađeno pogledao i pitao: “Kako to misliš, ja sam niko?”.

” Molio me je da se ne razvedemo i govorio da ne može da bude pored bilo koje druge djevojke “kazala je an kraju  Kristina.

Podijeli članak: