Keba je PO STOTI PUT PREVARIO SVOJU ĆERKU! Iskoristio ju je kako bi…

Lifestyle

Nakon što je na pešačkom prelazu udario osamnaestogodišnju devojku, Dragan Kojić Keba je kontaktirao svoju  ćerku Inu, koju nikada nije video, sa željom da joj se izvini za sve i organizuje susret.

Od tada su prošla dva meseca, a Kebu je osećaj pokajanja prošao, pa je na ćerku koju ima sa Ljiljanom Jevremović ponovo zaboravio…

“Verovatno je bila u pitanju griža savesti povezana sa željom da se opere pred svetom jer ga je stid od Severine. To da se javio Ini preneli su odmah i u Hrvatskoj i verovatno mu je taj članak doneo dobro. Ina je isti otac, drži do sebe kad donese odluku, a njena odluka je da ga precrta. Koliko god ja da se trudim da ga opravdam zbog zle vanbračne supruge Olge, on nikad nije želeo da vidi Inu, samo je hteo da se opere pred svetom…. Znao je da ona neće davati izjave, pa je to iskoristio. Ina drži do sebe, na moju sreću, i sigurna sam da mu neće oprostiti, mada ja i dalje smatram da svako dete treba da upozna oca, ma kakav on bio”,kazala je Ljiljana, i dodala: “Svaki njegov novogodišnji poklon za nju bi bio uvreda jer joj je oduzeo sve što joj zakonom pripada.

Sve što je trebalo da pripadne Ini pripašće Severini.”

Inače, kada je pozvao ćerku, Keba je bio kod brata. Devojka se odmah javila jer nije imala upisan njegov broj. Predstavio se, a onda ćutao dva minuta… Ćutala je i ona jer se našla u čudu pošto sa ocem nikada u životu nije razmenila ni reč. Onda je Keba rekao: “Oprosti mi, Ina, za sve… Želim da se vidimo. Shvatio sam sve, meni Bog vraća što nikad nisam želeo da te upoznam. Kada mi se sve ovo izdešavalo, shvatio sam da si ti mogla da budeš na mestu ove devojke…”

Na na kraju je i zaplakao… Ali po svemu sudeći, emocije su ga prošle, pa je Keba odluku promenio.

svet.rs

Podijeli članak: