KĆERKA SINANA SAKIĆA: Ulazim u “Zadrugu” da sve rasturim!!! Prvo ću da…

Rijaliti

Pjevačeva nasljednica je jučer na “Pinku” pregovarala o detaljima svog ulaska u šou, koji je planiran za 8. mart, dok će njen otac o tome razgovarati čim se vrati s Tajlanda.
Sinan Sakić i njegova kćerka Đulkica su dobili ponudu za učešće u „Zadruzi“!

Uzimajući u obzir da je Đulkica vjerni gledalac „Zadruge“ i da je javno i žestoko komentarisala učesnike, produkcija je sada odlučila da je ubaci u igru, ali s posebnim zadacima… Poznato je da ona od početka podržava Kiju Kockar, dok Lunu Đogani i Slobu Radanovića ne može da podnese jer je uvijek bila protivnik preljube. Zato se očekuje da će napraviti dar-mar čim uđe u „Zadrugu“, a njen ulazak producenti planiraju na Dan žena!!!

S druge strane, produkcija želi i folk pevača Sinana u rijalitiju i to iz više razloga. Pored toga što je velika zvijezda bivše Jugoslavije, on je veoma zanimljiv i duhovit. Iako je posljednjih mjeseci bio zdravstveno ugrožen, on se sada dobro osjeća i sastanak s njim očekuju čim se vrati sa odmora na Tajlandu.

Pozvali smo Đulkicu i ona je potvrdila naša saznanja.

” Dobila sam ponudu za rijaliti! Voljela bih da uđem i takmičim se, uslovi me, iskreno, ne zanimaju previše. Koliki god honorar da dobijem, sve ću dati u humanitarne svrhe. Nije mi prioritet novac, već dobra zabava. Što se tiče onog ljubavnog trougla između Kije, Slobe i Lune, sigurna sam da ću ga rasturiti (smijeh)!!!

Ulazim kao Kijina podrška, ali iskreno – malo sam se razočarala u nju. Zaista je cijenim i poštujem, ali neshvatljivo mi je da ti komuniciraš i smiješ se s nekim ko te vara pred očima! Na kraju ona Luna ispada najpametnija i najiskrenija. Iskreno, briga me za njih! Idem zbog sebe, da se ja malo zabavim” govori Đulkica i dodaje da  je otac podržao u želji da postane rijaliti učesnik.

“Tata nema ništa protiv. Imam njegovu podršku i rekao mi je da odlučim kako ja smatram da treba. On je trenutno na odmoru i ne može da se bavi rijalitijima ” govori na kraju Sakićeva…

Kurir

Podijeli članak: