Karleuša stavila nove KRUPNIJE zube, sad JEDVA GOVORI

Estrada

Naša poznata pjevačica Jelena Karleuša ili kako je mnogi zovu DIVA   išla je na operaciju zuba, pa sada govori još teže i nerazumljivije. Prednji zubi su joj za dva broja veći.

Foto: RAS Srbija

Šuškanje i frfljanje ponekad može da bude simpatično, nekome čak i seksi. Ali, kada je Jelena Karleuša zašuškala prethodne nedelje u emisiji “Zvezde Granda”, gotovo da je bilo neprijatno.

Tada je delovalo kao da se muči da progovori. Iako su mnogi pomislili da je Jeleni Karleuši ponestalo teksta, te da je njena duhovitost izostala, ispostavilo se da je u pitanju nešto sasvim drugo.

Naime, Jelena je nedavno rešila da ulepša svoj osmeh, pa je ugradila nove, bele zube. Izgleda da se Karleuša vodila onom starom narodnom “dajte mi za sve pare”, pa je tako i njen zubar rešio da je obraduje novim, znatno krupnijim zubima od onih koje je pevačica imala.

Jelena je u emisiji “Zvezde Granda” pokazala i dva prednja, znatno veća zuba, ali kako je šou sniman mnogo ranije, u međuvremenu je rešila problem i skratila ih za nekoliko milimetara, te ih ponosno prošetala na snimanju novogodišnjeg šoua Dragane Mirković.

BLIConline

Podijeli članak: