Karleuša stalno priča o nasilju nad ženama, a sada je jasno zašto: Pjevačica je već godinama i sama žrtva!!!

Vijesti

Popularna pop pevačica Jelena Karleuša definitivno je jedan od najglasnijih boraca za prava žena, životinja, LGBT osoba i uopće svih ugroženih skupina u našoj zemlji… Ona je više puta izjavila da se najviše u životu kaje jer je jela meso i nosila krzno i da se puno promijenila tokom svoje karijere.Ona je jedina muzička zvijezda koja je stala na crtu političarima, a vjerujemo da tim političarima nije lako kada moraju u duel sa JK.

Ipak, Jelena je najglasnija kada je u pitanju nasilje nad ženama.

” Mene nikada niko nije udarao, niko me batinama nije vaspitavao, uvijek je to bilo onako kako treba. Ja sam to prenijela na svoju djecu, kćerke koje će sutra biti majke”  kazaka je jednom prilikom pjevačica, ali sada je progovorila o tome šta sve trpi zarad svojih principa i stavova.

” Verbalna i fizička agresija prema ženama na Balkanu je sasvim normalna pojava. I javne ličnosti poput mene od muškaraca javno doživljavaju strašne uvrede, a da niko na to ne reagira!!! A ja pokušavam da nametnem temu prava životinja… Pa žene su najugroženija vrsta na Balkanu “ napisala je JK u svom najnovijem tvitu.

avaz

Podijeli članak: