Karleuša poslije susreta sa Cecom: Ja sam ta koja…

Lifestyle

Jelena Karleuša je danas u 11:50 časova stigla u Prvi osnovni sud u Beogradu, a minut poslije nje u isti je došla i folk pevačica  Ceca Ražnatović… Kako smo ekskluzivno objavili, u pomenutom sudu je sudija pokušao da pomiri zavađene strane, kako bi bilo izbjegnuto suđenje….

Po dolasku, obe strane za Telegraf kazale  da će izjave dati nakon pokušaja medijacije, kako se pravno zove ono što je sudija danas pokušao da postigne između Jelene i Cece. ..Međutim, po izlasku iz suda Ceca je kratko rekla: “Nema izjava“, a na pitanje kako je kazala  je samp “Odlično“.

 

Jelena je sud napustila 15 minuta kasnije, zbog razgovora sa advokatima sa kojima se zadržala unutar suda, a po izlasku bila je vidno raspoložena… Prvo pitanje i za nju bilo je kako se osjeća.

“Odlično! Kako ste vi? Je l` vam hladno?”  sa  velikim osmijehom  upitala je vidno opuštena Jelena.

Na pitanje kako je prošao pokušaj pomirenja i da li je do njega došlo, Jelena je potvrdila ono što smo ranije objavili – da od pomirenja nema ništa…

“Burno je bilo. Ali, sve što mogu da kažem, pošto je tako sud naložio, da se nikakvi detalji ne iznose u javnost, jeste da nije došlo do uspjješnog pomirenja, hajde tako da kažem. Nije bilo ni blizu!” kazala  nam je Jelena.

Na naše pitanje da li je ona ta koja nije željela da se pomiri, ponovila je samo:

“Nije bilo ni blizu.”

Na našu konstataciju, da smo ispred sudnice čuli Cecin vrlo povišen ton i izgovaranje riječi: “Sram te bilo“, “Ćuti“, “Nemoj samo ti da mi pričaš o poštenju“, “Umukni“ i druge, Jelena je rekla da to nisu bile njene riječi….

” Šta ste vi čuli – vjerovatno niste čuli iz mojih usta. Ja sam neko ko se kulturno ponaša, pogotovo pred sudom. Poštujem sud. Ne koristim takav, uličarski riječnik u sudnici. Koga ste vi čuli, ja ne znam, mene niste! (smijeh)”  – raspoloženo je na kraju rekla Karleuša.

(Telegraf.rs)

Podijeli članak: