KARLEUŠA PEVALA NA VAŠARU U RAKOVICI! Procurilo SVE o njenim ranim radovima! RAZOTKRILA je koleginica!!!

Estrada

Jelena se trudila da sakrije svoju prošlost.

Dok jedna od njpopularnijih pevačica sa naših prostora Jelena Karleuša tvrdi da nikada nije pevala po vašarima, svedoci njenih početaka izviru! Posle ispovesti Radomira Miloševića iz Rožanaca, koji se seća takvog njenog nastupa u Arnajevu, oglasila se i Nada Topčagić.

Veliku reakciju je izazvao ovaj čovek kada je do detalja opisao Jelenin nastup na proslavi FK Borac iz zaseoka Arnajevo kod Barajeva. Radomir je tada pohvalio Karleušu i kazao da je ona napravila spektakl, ali da ga je iznenadilo kada je nedavno negirala da je pevala na vašarima. Odmah nakon njega javila se i Nada i otkrila da je prva pomogla pevačici da se probije.

“Jelenu izuzetno cenim i poštujem. Ona je veliki borac i drago mi je da je postigla uspeh. Moraš da oznojiš dupe da bi na vašaru napravio atmosferu, tamo dolaze ljudi koji znaju sve pesme i treba imati snagu i energiju da bi te prihvatili. Ja i dan-danas obožavam da pevam na vašarima. Naša generacija odrasla je na vašaru, to je Srbija. A svi su počeli karijeru na vašaru, pa čak i Jelena ” kazala  je Nada i dodala:

“Nju je majka Divna dovela na vašar u Rakovici. Divna je prišla i pitala mene i mog supruga da li njena ćerka može da otpeva neku pesmu i mi smo joj dopustili. Čim je otpevala “Sojku pticu”, ja sam rekla: “Zvezda je rođena!” Čak se sećam, imala je crvene lakovane čizme iznad kolena, plavu kosu ispod dupeta!!! Ma, pojava! Eto, i ona je počela na vašaru, ali da je nastavila tim putem, ne bi bila ovo što jeste. Ona ide sama protiv svih i svaka joj čast” kazala  je Nada.

Podijeli članak: