Kandidat je napravio haos na sceni Zvezda Granda, pa mu poručili…

Estrada

Zanimljiva je bila i sinošnja emisija ZVEZDE GRANDA. Naime,poslije prve pjesme “Mila” Andrija Simić (26) iz Beograda nije se pokazao u najboljem mogučem svjetlu, ali je zato nakon druge numere “Zar ti” dokazao da je zvijezda rođena. On je svojim nastupom uspio da napravi sjajnu atmosferu u studiju i podigne publiku na noge tokom sinoćnjih Zvezda Granda na OBN TV. Andrijino pjevanje se dopalo žiriju ali i i njegov ekscentričan izgled.Jelena Karleuša nahvalila je Andriju da izgleda kao superstar, da ima sjajnu energiju i da takav kao on ne postoji na našoj sceni.

“Ovo ničemu valjalo nije što se pjevanja tiče. Da si lijep, da padaš u trans, to je ok. Niti je bilo tačno, niti precizno. Izgledaš kul, ali što se pjevanja tiče to je bilo ravno katastrofi”  iskreno je svoje mišljenje rekla Marija, dok se Šaban nije složio sa njom jer on smatra da je Andrija bio odličan.

81781_capture-20151206-034300

Ni Bosanac nije imao riječi hvale kad je upitanju nastup ovog takmičara: “Bio si intonativno kliman i katastrofan. Imao si privilegiju da je žiri podigao zavjesu, pa smo mogli da te vidimo. Prva pjesma je bila loša, a ni druga nije bolja”.

Pjevačici Ani  dopao se  njegov nastup, ali mu je zamjerila što pjeva pjesme dugih tonova. Popović ga je pustio dalje i poručio kako ovakvog još nisu imali u Zvezdama Granda. Pogledajte kako je sve izgledalo.

Ekskluziva.ba

Podijeli članak: