KAKVA MAČKA: Cecina kćerka izdominirala u mini haljini, internet proključao!!! (FOTO)

Lifestyle

Svakim danom privlači sve više pažnje jer Anastasija Ražnatović izgleda sve bolje i bolje. Cecina kćerka je objavila novu sek*i fotografiju na kojoj pozira u mini haljini.

“Let me rock your world”  – napisala je Anastasija u opisu fotografije.

 

Za ovu fotografiju Cecina nasljednica je za jedan dan dobila više od 30 hiljada lajkova.

Pogledajte i sami:

 

Da se podsetimo, A astasija Ražnatović ćerka je  srpske folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana.

Rođena je 25. maja 1998. godine u Beogradu… Ima rođenog brata Veljka, i polubraću: Vojina, Nikolu i Mihajla, kao i polusestre: Milenu, Mašu, Sofiju i Anđelu. Pohađala je britansku i muzičku školu u Beogradu.

Upisala je Fakultet za biznis. Iako je do sada na YouTube okačila nekoliko video klipova na kojima demonstrira svoje pevačko umeće, još uvek nema ambicije da se bavi muzikom. U oktobru 2016. godine postala je zaštitno lice poznatog proizvođača bundi i oprobala se u ulozi manekenke… Spekuliše se da je za to dobila honorar od 20.000 evra… Snimila je reklamnu kampanju u kojoj se sasvim odlično snašla. 2012. godine Anastasija se zabavljala sa Nemanjom Zaladom, sinom bivšeg golmana Partizana Radeta Zalada… 2014. godine je počela vezu sa šest godina starijim Kostadinom Terzićem, sinom Zvezdana Terzića.

(Telegraf.rs)

Podijeli članak: