KAKVA CECA, DRAGI MOJI SRBIJANCI, IMATE VI MNOGO VEĆI PROBLEM: Poruka ovog Bosanca na TVITERU napravila haos u Srbiji!!!

Vijesti

Sablažnjavanje nad stihovima folk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović u udžbeniku za peti razred osnovne škole ne prestaje.

“Sećaš li se, lepi grome moj, nekada je tlo pod nama pucalo!”  navodi se Cecin stih kao primjer u jednom od zadataka…Javnost je zgranuta, a ovo je svakako aktuelna tema u zemlji, kako u medijima tako i na društvenim mrežama.

Međutim, fanovi pjevačice nisu ostali dužni, pa su tako oni koji se zgražavaju nad ovim “skandalom” u đačkom udžbeniku naišli na osudu.

Nekadašnji portparol Haškog tribunala, a danas direktor komunikacija Međunarodnog centra za tranzicionu pravdu u Njujorku Refik Hodžić na društvenoj mreži Tviter napisao je da nema potrebe da se narod sablažnjava nad Cecinim stihovima u udžbeniku, kad se Srbija “ima mnogo veće probleme od tog”…

“Bez ikakvog sarkazma: kakvog smisla ima ovo sablažnjavanje nad Cecom u udžbenicima, dragi moji Srbijanci? Pa j*bote, osuđeni ratni zločinac vam sjedi u parlamentu i teroriše naciju svaki dan i nikom ništa… Kakvi Cecini stihovi, imate puno prečih problema, majke mi mile “ napisao je on, a potom nastavio bez milosti u komentarima:

” Da se ne lažemo, ovi stihovi su kao kijavica u poređenju sa kancerom rehabilitacije ratnih zločinaca koju provodi Vlada Srbije, o govoru mržnje u medijima da ne govorim, i još dvadesetak ozbiljnijih društvenih devijacija koje utiču na djecu gorih od ovog skandala.”

ekskluziva

Podijeli članak: