Nekategorisano
0

Kako danas izgleda žena za koju je Anđelina Džoli htela da se uda! FOTO

Anđelina Džoli je godinama bila ljubavnica glumice Dženi Šimicu u koju se zaljubila odmah nakon što ju je upoznala. Danas je njena bivša devojka u srećnom braku sa brend konsultantkinjom Mišel Harper… Anđelina je svojevremeno kazala: “Da se tada nisam udala za supruga, udala bi se za Dženi. Zaljubila sam se u nju iste sekunde […]

Podijeli članak:
Kako danas izgleda žena za koju je Anđelina Džoli htela da se uda! FOTO

Anđelina Džoli je godinama bila ljubavnica glumice Dženi Šimicu u koju se zaljubila odmah nakon što ju je upoznala. Danas je njena bivša devojka u srećnom braku sa brend konsultantkinjom Mišel Harper…
Anđelina je svojevremeno kazala:

“Da se tada nisam udala za supruga, udala bi se za Dženi. Zaljubila sam se u nju iste sekunde kada sam je ugledala.”

Njihova veza je trajala i dok se Anđelina viđala s muškarcima, a tek je 2003. godine javno progovorila o svojoj biseksualnosti.Dženi je bila supermodel i glumica… Bila je zaštitno lice Calvin Klein CK1 i prva je Azijatkinja koja je na Nedelji mode radila za Pradu.

Glumila je u filmovima Foxfire, Itty Bitty Titty Committee i Dante’s Cove. U srećnom je braku, a njeno venčanje su propratili svi vodeći američki mediji…Dženi se udala 2014. za Mišel Harper.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  ENGLEZIMA SMETA ANASTASIJIN ROĐENDAN: Ovu užasnu poruku krije tekst u kom je zovu ćerkom zločinca!!

Šimicu ima 50 godina.

“Nikada se nisam osećala da imam ovoliko godina, i dalje se ne osećam tako…. Ne umem da objasnim zašto sam se oduvek osećala tako, ali su mi verovatno iskustva i razvoj bili važniji od otga da brojim godine” kazala je i otkrila da su je u 26. ljudi već nagovarali da počne da laže o godinama jer je bila previše stara za modnu industriju.

Izvor: Noizz.rs

Podijeli članak:

Napisano od mersud

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!