KAKAV PEH: Ona je izabrala muškarca svog života, krenula je na medeni mjesec a zatim je uslijedio šok…

Ljubav

Carly Baker i Chris Fee godinama su štedjeli za svoj savršeni medeni mjesec, no nisu mogli ni zamisliti da bi im odmor iz snova mogao propasti zbog oštećene putovnice, javlja BuzzFeed. Planirali su posjetiti Grčku i Italiju, no kada su stigli u zračnu luku u Philadelphiji, službenik je Carly rekao kako je njezina putovnica previše oštećena da bi s njome mogla igdje  putovati.

Carly je ostala u šoku budući da je s istom putovnicom godinama putovala bez bilo kakvih problema.

Odmah su je proslijedili su je na drugog službenika koji je nakon pregledavanja putovnice zaključio kako je s njom sve u redu. Ipak, prvi je službenik u njezin putnički dosje stavio opasku kako je putovnica “značajno oštećena” te mladi par nije mogao nastaviti s svojim putovanjem iz snova.

Prema službenim propisima “značajno oštećenju” uključuje oštećenja od vode, bilo kakve neslužbene oznake na stranicama, probušene stranice i slično, no isto tako navodi se kako se prirodna istrošenost ne smatra oštećenjem.

Glasnogovornica aviokompanije kazala je kako se stranica s fotografijom počela ljuštiti te je imala vidna oštećenja od vode.

Ne možemo dozvoliti putovanje s oštećenim državnim dokumentima” rekla je.

Nakon što je zabranjen let, Carly platila je novu putovnicu te će novopečeni bračni par ipak ostvariti svoje putovanje iz snova. Kako kažu, zavrzlama s putovnicom koštala ih je dva dana putovanja i oko 2.000 dolara koliko su morali izdvojiti za naknade zbog otkazivanja aranžmana.

(vecernji.hr)

Podijeli članak: