“KADA MI PUKNE FILM…” Sonja Vuksanović konačno progovorila o Lukasu i otkrila zbog čega MORA da bude u dobrim odnosima sa njim…

Lifestyle

Sonja Vuksanović govori da zbog dugogodišnjeg braka s Acom njih dvoje posle svega moraju pristojno da komuniciraju….Nakon što je bivšeg supruga Acu Lukasa prijavila za nasilje u porodici, Sonja Vuksanović kaže da zbog njihove ćerkice Viktorije komunicira sa pevačem. Iako se pisalo da je na pragu pomirenje, ona diplomatski odgovara da je od onih žena koje uvek govore “nikad ne reci nikad”, ali da se na staro nikada nije vraćala

Na pitanje da li je Lukasu oprostila batine kao što se priča i da li su u kontaktu, kaže:

“Šta treba da mu oprostim?! Neću da odgovaram na takva deplasirana pitanja, a u kontaktu sam sa svima sa kojima treba da budem zbog svog deteta…. Nas dvoje smo toliko veliki ljudi, svako u svom domenu, i bilo bi glupo da ne možemo civilizovano da komuniciramo. Uostalom, to naš dugogodišnji brak zaslužuje.” 

Kako je ovo jedan od retkih intervjua u kojima je pričala o čitavoj situaciji, pitali smo je zbog čega je ćutala kada postoje žene koje bi mogle da se ugledaju na nju i prijave nasilje.

“Meni mediji ne trebaju ni za šta, nisam javna ličnost. Pričajte sa onima koji žive od toga. Može da se ugleda ko na koga hoće… Ja sam sada srećna, lepa, zadovoljna žena, deca su mi zdrava i to mi je dovoljno. Živim svoj život, a jednom kada bih krenula da se bavim pričama, ne bi bilo kraja. Kada mi pukne film, ja ću to lepo da naplatim, da napišem ispovest. Šalim se”  uz osmeh poručuje Sonja, i na to još dodaje:

“Ja sam bila jaka žena i ostaću takva, meni ništa nije teško. Ima žena koje svašta trpe zbog statusa, ali ja nisam takva.”

Vuksanovićeva dodaje da ne razmišlja o novoj ljubavi.

“Ne bavim se muškarcima, već poslom i svojom decom. O dečku možemo da pričamo jedino ako mi ga vi nađete”  govori  Sonja, koju su paparaci nedavno uslikali sa Lukasom na aerodromu zbog čega nas je interesovalo da li postoji mogućnost pomirenja…

” Mene će moći još sto puta da fotografišu na aerodromu sa njim ili bez njega, to je apsolutno nebitno. U životu se vodim krilaticom “nikad ne reci nikad”, ali se isto tako na staro nikada nisam vratila. To što se piše da smo se pomirili, što bi naše bake rekle “pa i na tarabi piše” pa nije. Ne interesuje me šta javnost misli o svemu”  govori Sonja, koju su prijatelji podržali kada joj je bilo najteže.

“Razlikujem kafe-prijateljstva od onih ljudi sa kojima se družim i sa kojima se viđam u pidžami posle ponoći. Pravi prijatelji me nikada nisu izdali… Možda postoje oni koji misle da su me izdali, ali ja njih nikada nisam doživljavala kao prave prijatelje. Imam vrlo malo pravih prijatelja.” 

Incident između Sonje i Lukasa se dogodio  početkom septembra u njihovoj kući na Bežanijskoj kosi, gde je kreatorka živela nakon što su se neformalno razveli. Sonja je odmah otišla u policiju i u Urgentni centar, gde je dobila potvrdu o povredama…

Lukas je ubrzo dao iskaz u policiji, a zatim i u Tužilaštvu Trećeg osnovnog suda, gde je potpisao priznanje. On je osuđen na deset meseci, uslovno na tri godine, i da ima zabranu prilaska Sonji 18 meseci.

Blic

Podijeli članak: