JOVANA JEREMIĆ ULAZI U ZADRUGU 6: Pripremila je zadrugarima neviđeni spektakl, produkcija potvrdila sve!

Rijaliti

Jovana Jeremić večeras ulazi u Zadrugu 6!

Voditeljka Jovana Jeremić večeras ulazi u Zadrugu 6. Podsetimo, voditeljka je za novogodišnju noć i reprizu nastupala sa folkerima Aleksandrom Prijović i Acom Lukasom. Kako saznajemo, Jovana će večeras pripremiti zadrugarima spektakl o kom će se pričati nedeljama. Budući da je pored profesionalnizma koji poseduju, vrlo snalažljiva i kada je u pitanju estrada, Jeremićeva nikada nikoga ne ostavlja ravnodušnim svojom pojavom.

Podsetimo, pre samo nekoliko dana u Novom jutru, napravila je takođe žurku, o kojoj se i danas priča. Ona se pojavila u karnevalskom kostimu pokazala izuzetno znanje u plesnim pokretima.

 

Ukoliko ste propustili prošlu noć. Donosimo vam nekoliko zanimljivih scena. Naime, prošle noći na imanju u Šimanovcima organizovana je repriza dočeka Nove godine. Tom prilikom Marija Kulić popila je koju čašicu više, pa su totalno opustila, što se svidelo kako zadrugarima, tako i gledaocima.
U jednom trenutku Marija je prišla ćerki Miljani Kulić i njenom dečku Lazaru Čoliću Zoli kako bi proverila šta rade. Zola je počeo da zbija šale na Miljanin račun, upućujući joj najlepše komplimente, što je Mariju zacenilo.

“U kojoj crkvi se tvoja majka molila, kako beše?” upitala je Marija.

“Kad joj je Bog podario takvog lepog anđela” nastavio je Zola.

“Takvog lepog anđela, jeste” dodala je Marija.

Podijeli članak: