JOŠ SE OVO LUDILO NIJE ZAVRŠILO, A VEĆ OD JESENI KREĆE NOVI PAKAO: Ona ulazi u Zadrugu 3 za 50.000 €, a tražila je NEVEROVATAN uslov i dobila ga!!1

Rijaliti

On ulazi ulazi u “Zadrugu 3” za 50.000 evra!!! Starleta je već dogovorila učešće u narednoj sezoni rijalitija…

 

“Produkcija uveliko planira treću sezonu “Zadruge”, koja bi trebalo da počne u septembru. Stanija je tražila čak 50.000 evra da se po drugi put nađe na imanju u Šimanovcima. Pošto produkcija veruje da je ona jedan od glavnih rijaliti igrača, koji i sada diže gledanost, pristali su da joj isplate tu cifru. Takođe se dogovorila da joj, ukoliko pobedi, produkcija Pinka plati PDV umesto nje”, otkriva izvor.

Prema njegovim rečima, Stanija Dobrojevićeva nije u potpunosti zadovoljna kako se do sada predstavila u ovoj sezoni.

“Mada je u centru pažnje, ne sviđa joj se što je solo igrač. Nadala se da će Vladimir Tomović ući i da će nastaviti romansu pred kamerama, ali je on zbog bolesnog oca odustao od toga. Ona voli da u rijalitiju bude u paru i da tako gradi priču. Rekla je produkciji da će u narednoj sezoni tek izdominirati, jer se ovde nije snašla najbolje”, govoro dobro obavešten  sagovornik.

On na to još  dodaje da postoji mogućnost i da u “Zadrugu 3” uđe ruku pod ruku sa Tomovićem.

“Pričali su i o tome, jer su oni kao par bili interesantni publici. Čelnici Pinka će narednih dana kontaktirati Crnogorca da provere da li je zainteresovan za to. Verujem da će, ukoliko njegov otac bude dobro, pristati. Ionako stalno komentariše “Zadrugu” na društvenim mrežama”, govori izvor i nastavlja:

“Pretpostavljam da će mu otpisati kaznu od 50.000 evra koju mora da plati jer je diskvalifikovan zbog toga što je udario Aleksandru Subotić, a uz to će dobiti i honorar. To je veoma primamljiva ponuda.”
I Miljana definitivno u trećoj sezoni!

Miljana Kulić je među prva potpisala ugovor za “Zadrugu 3”… Ona je sa verenikom Lazarom Čolićem Zolom pobegla iz ove sezone rijalitija, a dok je bila na slobodi, dogovorila je povratak na imanje, ali i učešće u novoj sezoni…

Kurir.rs

Podijeli članak: