JOŠ MALO ĆE BITI NA FARMI: Evo kada se Kristijan Golubović vraća u zatvor!

Estrada

Kristijana Golubovića, kojeg je policija privela sa Farme na informativni razgovor u stanicu u Barajevu, zbog ubistava i zločina o kojima je pričao na imanju u Lisoviću, još najmanje dvije nedjelje ćemo gledati u rijalitiju i ako mu sud ne odobri molbu za odlaganje zatvorske kazne zbog prodaje droge.
On je u policiji rekao da, kako saznajemo, da je na Farmi govorio mnogo toga što nije tačno. Negirao je da ima bilo kakava saznanja o bilo kom zločinačkom djelu.

Kristijanu je, podsjetimo, u petak istekao period na kojem mu je po prethodnoj molbi odobreno odlaganje zatvorske kaznem, a da li će mu biti usvojena nova molba Prvi osnovni sud u Beogradu odlučiće u ponedjeljak , potvrdila je uz Kurir portparol suda Ivana Ramić.

“Zakon predviđa da se o molbi odlučuje ukoliko se osuđenik prvog narednog dana ne javi na izdržavanje kazne” kazala je Ramićeva.

Golubović je osuđen na osam godina zatvora zbog prodaje oko 100 grama heroina. Tokom suđenja, u pritvoru je proveo četiri godine i četiri mjeseca i ostalo mu je da odleži ostatak kazne.

On je do sada dva puta odlagao odlazak u zatvor zbog rođenja djeteta na po tri mjeseca.

“Kristijan ima rok od tri dana da podnese žalbu Apelacionom sudu. Žalba odlaže izvršenje, što znači da će, čak i da mu sud ne odloži ostatak zatvora, on još najmanje 15 dana ostati na Farmi” kazao  je Nikola Todorović, advokat Kristijana Golubovića.

(Kurir)

Podijeli članak: