JOŠ JEDNO ŠOKANTNO PRIZNANJE: Koga je ubio Kristijan Golubović

Estrada

Kristijan Golubović je okupio nekoliko farmera u kuhinji i ponovo počeo da priča svoje životne priče. Ovog puta se sjetio kako su on i njegovi prijatelji navodno ubili policajca zbog klinca iz kraja. Kako Golubović kaže on je sjedio je u kafiću i čekao prijatelje da se vide poslije dužeg vremena. Došao je Jaguarom koji je `93. godine platio 21.000 maraka, parkirao ga ispred, a onda je naišao klinac kog poznaje iz kraja. Tu počinje sve.

Zdravo care, mogu li da pozajmim auto da odem samo do kafića sa djevojkom. Da dođem tamo sa njim, parkiraju mi ga i kada izađem opet sjednem u njega i dovezem. Samo hoću da pokažem da vide da imam jaguara“, prenosi Golubović riječi koje mu je dječak uputio.

Naravno, on je pristao da svoj novi auto pozajmi klincu koga tako reći i ne poznaje.

“Odlazi u kafić i policajac na ulazu mu kaže da djevojka može da uđe jer mu se sviđa, a on ne može. Dečko se tu pobuni i policajac ga udari. Dolazi mali autom kod mene sa šljivom.

Društvo i ja jedemo i pijemo, normalna atmosfera ali kada smo ga vidjeli svi smo ustali i krenuli prema kafiću”  objašnjava Kristijan.

Dolazimo do tog policajca koji mi govori da se sklonim, a sve vrijeme drži metak u cijevi. Ja djetence znam, ali policajcu kažem da izađe napolje i pitam ga što je dirao dijete. Držim sjekiru zamahnutu i kažem ako za 30 sekundi ne puca, ja ću njega udariti. Ja na 28. sekundi zamahnem, bacim sikiru, okrznem njega malo a on opali pištolj i pogodi me pored uha, odere mi sve ovo ovdje” , kazao je Golubović i pokazuje dio u koji je pogođen.

(Kurir)

Podijeli članak: