JK POSLALA SLUŽAVKE NA KURS FOTOGRAFIJE: Poznata pevačica čini sve zarad dobre fotke​!

Estrada

Poznata pop pevačica Jelena Karleuša je nam otkrila da je svoje kućne pomoćnice poslala na kurs fotografije kako bi mogle što bolje da je ovekoveče…Svima je već poznato da pevačica obožava da se slika i svoje fotke kači na društvene mreže, a pošto kod kuće nema ko da je slika svaki dan, ona je došla na ideju da ženama koje joj čiste kuću uplati časove. Tako Jecine služavke u svako doba mogu da je fotkaju u raznim odevnim kombinacijama…

“Volim da se fotkam i često kačim slike na društvene mreže. Pošto nije imao ko da me fotografiše, rešila sam da svoje kućne pomoćnice pošaljem na kurs kako bi naučile to da rade profesionalno”  govori Jelena za Informer. Ona na to još dodaje:

Moje verne pomoćnice su umetnice koje prave onako dobre fotke

“Umetnice koje naprave onako dobre fotografije su zapravo moje kućne pomoćnice. One nisu imale ništa protiv moje ideje, tako da smo je realizovale u veoma kratkom roku.”

Bez obzira na to što su u emisiji “Zvezde Granda” ostali članovi žirija isprozivali Karleušu da na svakih godinu dana menja žene koje joj čiste kuću, Jelena kaže da je samo reč o šali i tvrdi da svoj kadar nije menjala čitavu deceniju.
” Nije istina da menjam kućne pomoćnice tako često, naprotiv. One koje rade u mojoj kući su sa mnom i sa mojom porodicom više od deset godina. Izrazito su lojalne i požrtvovane. Imam samo reči hvale za njih” govori pevačica…

informer.rs

Podijeli članak: