JEZIVO! Mirjana (21) je nađena MRTVA u stanu u centru Beograda, PRVA JE POKUŠALA da spasi Jovana (17) koji se predozirao ekstazijem…

Vijesti

Novi užasni detalji!!!

Devojka Mirjana M. (21) je pronađena mrtva u 7.30 sati jutros u Ulici cara Lazara. Njen je dečko pozvao  jutros Hitnu pomoć koju je obavestio da je devojci pozlilo… Hitna je pomoć po dolasku na teren samo mogla da konstatuje smrt.

Mirjana M. prema je novim informacijama devojka koja je prva pokušala da spase Jovana Paunovića (17), koji je nedavno preminuo nakon što je na splavu uzeo prekomernu dozu ekstazija, nezvanično saznaje Alo!!! Prema rečima izvora koji su bliski sa pokojnim Jovanom Paunovićem, Mirjana je devojka koja je pokušala da spase njegov život.

Naime, Mirjana je te večeri bila na istom splavu na kom je Paunović slavio svoje punoletstvo, a kada mu je pozlilo obezbeđenje ga je oko dva sata posle ponoći izvelo i ostavilo ispred splava, dok je njegov prijatelj od straha pobegao.

“Mirjana je videla kako obezbeđenje splava iznosi nekog dečka u lošem stanju i istrčala je da mu pomogne…. Devojka koja je bila sa njom je pozvala Hitnu pomoć, ali nažalost bilo je kasno da se Jovan spasi. Njih dvoje se nisu poznavali, ona je samo želela da mu pomogne, a sada ih je zadesila ista sudbina “ govori  izvor.

Kako je “Alo!” nezvanično saznao, Mirjana M. najverovatnije je preminula od posledica konzumiranja novog ekstazija, koji je ujedno bio smrtonosan i po Paunovića, ali tačan uzrok smrti znaće se kada stignu rezutati obdukcije…

Alo!

Podijeli članak: