JEZIVE REČI JE UBICA ANĐE ISPRIČAO BEZ KAJANJA: Pucalo mi je u glavi, nije prestajala da…

Vijesti

Vladica Rajković (28), koji je juče hladnokrvo  ubio malenu trogodišnju devojčicu Anđelinu Stefanović na novom saslušanju u policiji do detalja je ispričao kako je izvršio jezivi ovaj zaista strašan zločin. Izveštaj lekara specijaliste je potvrdio da je Vladica ipak bio uračunljiv i svestan svih svojih postupaka.

Vladica Rajković je istražiteljima kazao da je malenu Anđelu odveo preko presahlog potoka u jedan šumarak, gde ju je unakazio, a posle toga ju je zatrpao lišćem, a onda pobegao sa mesta ubistva.

” Pucalo mi je u glavi, nije prestajala da vrišti, pa sam dohvatio kamen” rekao  je istražiteljima Vladica Rajković.

Prema za sada još uvek  nezvaničnim informacijama, izveštaj lekara specijaliste pokazao je da je Vladica Rajković u trenutku ubistva bio uračunljiv i svestan svih svojih postupaka. On je na dan zločina pio špricer na rođendanu, ali nije bio toliko pijan da ne može da kontroliše svoje postupke.

U kući nastradale Anđeline muk i velika tuga.

“Srce mi je isčupao, oteo mi je najrođenije za sva vremena. Spremila sam joj haljinicu za lepe prilike, a sada ću u njoj da je sahranim. Zakon je prema njemu human, a gde je bila ljudska humanost za moje detre,”  plačući govori  majka Danijela Stefanović.

Njenoj baki Dušanki su presahle već suze od bola za svojom mezimicom.

“Šteta je što ga je policija spasila. Seljani bi ga rastrgli, “ kazala je ljutito Anđelinina baka Dušanka.

SRBIJADANAS

Podijeli članak: