JEZIVA SMRT U LESKOVCU! KOMŠIJE SU ČULE SANELIN VRISAK, A ONDA JE NASTAO MUK: Samohrana majka preminula od uboda stršljenja, sve se odigralo u nekoliko sekundi!!! Otrov je bio toliko jak, da se žena UGUŠILA odmah

Vijesti

Sanela Kadrić (38), samohrana majka maloletne devojčice,je  preminula  kad ju je ubo insekt dok je skupljala veš sa žice.

Sanela Kadrić (38), samohrana majka iz leskovačkog naselja Slavko Zlatnović, preminula je u petak od ujeda stršljena! Kako saznajemo, tragedija se desila oko 14 sati, kad je Sanela sa žice skupljala veš, koji je bio okačen na terasi njene porodične kuće.

” Baš u tom trenutku sam prolazio ulicom blizu Saneline kuće. Čuo sam da je vrisnula dva-tri puta, a onda je nastao muk. Nisam ni shvatio šta se desilo. Posle nekoliko minuta sam se vratio iz prodavnice i čuo sam da nema više naše Sanele. Užas! U ovom kraju se ovako nešto nikad nije desilo” – govori jedan komšija i dodaje da se pretpostavlja da se insekt sakrio u veš.

 

Šta se dešava kad osobu ujede stršljen:

Oticanje lica i mekih tkiva
Otežano disanje

Povraćanje, dijareja i grčevi u stomaku
Uznemirenost i poremećen sluh
Osoba oseća da tone
Pritisak pada, osoba kolabira i gubi svest
“Kako je skupljala garderobu, verovatno je uznemirila stršljena, koji ju je ujeo… Otrov je verovatno bio toliko jak da je ona za nekoliko sekundi ostala bez svesti i praktično se ugušila. Niko nije ni znao da je alergična na ujed stršljena, a verujem da ni ona sam nije znala to” govori komšija.Reakcija na ubod se ne može predvideti

Otrov stršljena 100 puta je jači od otrova ose ili pčele, a neželjeni simptomi, koji mogu da dovedu i do smrti, javljaju se već nakon 15 minuta od uboda, ali mogu da se jave i nakon dva sata… Reakcija na ubod se ne može predvideti, a osoba može da doživi i anafilaktički šok – jaku alergijsku reakciju.
Prema njegovim rečima, nesrećna Sanela je od ujeda preminula na mestu.

“Ekipa Hitne pomoći brzo je došla u dom Kadrića, ali, nažalost, bili su bespomoćni. Mogli su samo da konstatuju smrt žene. Umrla je za svega nekoliko sekundi, uspela je samo da vrisne, i kraj” govori izvor.

Iza Sanele Kadrić ostala je maloletna ćerka, kao i roditelji.

“Svi smo je obožavali! Bila je predivna osoba, prijatelj i majka. Ne možemo još uvek da poverujemo da je tako umrla “ govori prijatelj.
U kući Kadrića u subotu  vladala je neopisiva tuga, a kako kaže Albina Saitović, Sanelina sestra, najteže je njenoj ćerkici.

“Moja sestra je imala svoje probleme i muke, sama je podizala svoju ćerkicu, ali se uvek našla da pomogne svakome kome treba. Uvek je bila tu da sasluša svačiju muku, da s njim podeli koru hleba, da pričuva i tuđe dete… Nikad mi neće biti jasno zašto bog uzima samo najbolje ” govori kroz suze u očima Albina. Ona na to još dodaje da je njena sestra u subotu sahranjena na lokalnom groblju.

(Kurir.rs

Podijeli članak: