JELENINA PRIJATELJICA INDI: U šoku sam, priče o njenom ljubavniku su glupost!

Vijesti

Prije tri nedjelje je pronađeno tijelo pjevačice  Jelene Krsmanović Marjanović. Tijelo je pronađeno  u kanalu naselja Crvenka u Borči. Istraga je i dalje u toku, a prema posljednjim informacijama, policija je na tragu počiniocu ovog stravičnog zločina.
Policajci su posebnu pažnju obog puta posvetili kući starijeg muškarca S.A. Osnovano se sumnja da je on muškarac koga je policija pronašla u nedjelju u prije podne kako leži u šiblju nedaleko od mjesta gdje se nalazilo tijelo ubijene pjevačice. Baš sve Jelenine kolege i prijatelji su i dalje u šoku, a Indira Aradinović Indi rekla je koliko je ova tragedija ostavila traga, ne samo na njoj, već i na čitavoj javnosti.

 

“Neprijatno mi je da pričam o tome, još uvijek sam pod stresom. Veoma sam loše i jednostavno ne može nikome da bude dobro zbog svega toga što se dogodilo. Jelenino ubistvo me je promijenilo, izbacilo me je iz kolosijeka. Ova tragedija će obilježiti ovu godinu, to je sigurno. Ostaće upamćena. Samo se nadam da će se nešto promijeniti i to na bolje” , rekla je pjevačica koja se sa pokojnom Jelenom godinama družila.

Indi je na to još dodala i da nije u kontaktu sa njenom porodicom, jer ne želi da im smeta u ovakvim trenucima.

 

“Nisam u kontaktu sa njenima, mislim da je to sad malo i neukusno. Mogu da zamislim kako im je. Veoma mi je žao što se sve ovo dogodilo” , rekla  je pjevačica Indi. Ona, kao i čitava Srbija čeka krajnji rezultat i konačno razrješenje ovog misterioznog ubistva, ali nije željela da se upliće u nagađanja oko potencijalnog ubice.

 

“Čekam krajnji rezultat. Tu je policija koja to treba da riješi. Sve ostalo su spekulacije. Te priče o Jeleninom ljubavniku su takva glupost, da ja ne mogu da vjerujem. Ovo je za mene teška tema i trudim se da što manje čitam o tome. Samo čekam razrješenje” , kazala je Indi za kraj.

 

Posljednja u nizu informacija koje su se pojavile jeste da je sve u kući Marjanovića nakon Jeleninog ubistva oprano varikinom.

Konačnu riječ o ovom slućaju imaće policija koja je najavila hapšenje ubice u narednih nekoliko dana.

(Kurir)

Podijeli članak: