JELENIN UBICA OPKOLJEN: Opsadno stanje u Borči!!!

Vijesti

Definitivno jedan član porodice zna ko je zvjerski ubio pjevačicu “Granda” Jelenu Marjanović Krsmanović, tvrde inspektori, koji već nedjeljama rade na ovom slučaju.
Beogradska policija zna ko je ubio pjevačicu Jelenu Krsmanović Marjanović, a identifikovani su i njegovi pomagači, saznaje Kurir iz istrage.

“Obruč oko organizatora i izvršioca zločina se steže. Više smo nego sigurni ko je ubio Jelenu.

Ono što je činjenica jeste da je ubica imao najmanje jednog pomagača “ govori za Kurir izvor iz istrage, ne želeći, pritom, da navodi razloge zašto se monstrum i njegovi pomagači već ne hapse.

Zoran Marjanović – suprug

Na salušanju u policiji tvrdio je da je te subote, 2. aprila, oko 15 časova sa suprugom Jelenom Marjanović i petogodišnjom ćerkom Janom na nasipu u neselju Crvenka u Borči došao kako bi ona trčala. Nakon toga nije je više video, niti čuo. Umesto policiju, pozvao je novinare i rekao da je njegova žena nestala.
“Četiri sata nisam hteo da zovem policiju jer sam čekao zahtev za otkup” tvrdio je Zoran. Od trenutka kada je Jelena nestala, on je pio velike doze lekova za smirenje.

U policiji je proveo 48 sati. Prvo poligrafsko ispitivanje je prošao, ali je bio sumnjiv poligrafisti. Lekovi su ga učinili tihim i bez emocija. Za njegovo dalje zadržavanje nije bilo dokaza.
(Kurir)

Podijeli članak: