Jeleni Karleuši, Ružici Đinđić i Ognjenu Amidžiću plijene imovinu!!! Ali to nije sve…

Estrada

Zarađuju hiljade eura, a ne plaćaju račune!!!

Mnoge javne ličnosti za koje se zna da ne oskudevaju u novcu nalaze se na listama dužnika komunalnih preduzeća. Kako Srpski telegraf za sada saznaje, među njima je čak i Ružica Đinđić, udovica bivšeg predsjednika Vlade, kojoj je stavljena zabrana na dio penzije da bi se izmirio dug za struju koji dugo nije plaćala….

“Dug nije veliki, ali kako ga gospođa Đinđić nije izmirila, stvar je na kraju došla do izvršitelja. Sada joj se svakog mjeseca odbija po jedna rata od penzije kako bi dug konačno bio isplaćen”  govori  izvor Srpskog telegrafa iz jednog komunalnog preduzeća.

 

Na listama dužnika su bili i glumac Sergej Trifunović sa neplaćene 663.000 dinara za “Infostan“, dok je pjevač Džej Ramadanovski završio na Prvom osnovnom sudu zbog duga od 286.042 dinara za telefon i parking…

Ogromna su i dugovanja koja imaju poznata pjevačica Jelena Karleuša i njena majka Divna…

Jelena treba da isplati silan novac onima od kojih je izgubila sporove na sudu, a uglavnom je riječ o njenim koleginicama sa estrade. Međutim, rješenja o izvršenju Karleuši je gotovo nemoguće uručiti. Vrata njene kuće uvek otvara kućna pomoćnica koja ponavlja da Jelena uopšte nije kod kuće.

Pjevačica je u nezgodnu poziciju dovela i SOJU majku Divnu. Njoj su ostali dugovi nakon gašenja Agencije za reklamu i izdavanje zvučnih zapisa J. K. Music, a koju je osnovala upravo zbog svoje kćerke…. Ova je agencija ugašena još 2015. godine, a dugovi koji su ostali ni do danas nisu izmireni u celosti

Ipak, definitivno najduže liste dužnika ima “Parking servis“, gdje su se zbog neplaćanja kazni za parking, među ostalima, našli i pjevači Vlado Georgiev, Aca Lukas i voditelj Ognjen Amdižić….Mario Spasić, generalni sekretar Savjeta za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentnost, kaže da bi javne ličnosti trebalo podsjetiti da obaveze prema državi moraju da ispunjavaju kao i svi drugi građani….

” Neplaćanje računa od strane onih za koje se zna da imaju novca, i to u izobilju, nemoralno je i bahato ponašanje…

Oni time zapravo žive na grbači onih građana koji redovno izmiruju obaveze prema državi… Efikasnom naplatom kazni i dugovanja treba im staviti do znanja da to što imaju prestiž u društvu ne znači da su oslobođeni dažbina i da će svaki put kad to ne poštuju trpjeti sankcije “ govori  Spasić.

Evo ko je još dugovao

Željko Joksimović 668.496 “Infostan“ i telefon

Sergej Trifunović 663.031 “Infostan“

Porodica Šaulić 852.030 parking, “Infostan“, telefon, struja

Marija Šerifović 91.368 telefon i parking

Vuk Drašković 16.143 vodovod i kanalizacija

Džej Ramadanovski 286.042 telefon i parking

(Republika.rs)

Podijeli članak: