JELENA POSTAVILA NOVE STANDARDE: ” 12 RAZLOGA ZAŠTO MOJA I SVA NAŠA DECA TREBA DA BUDU KAO JA”

Lifestyle

Kao što je većini poznato juče je počela nova školska godina.

Kao i svaka ponosna majka, naša poznata pevačica ili kako je mnogi nazivaju ” diva ” , odvela je svoje djevojčice u školu. I baš kao što to radi skoro svaka sretna majka pred polazak napravila je fotografiju. Da se taj trenutak zabilježi.

Fotografiju sa dvema kčerkicama postavila je na svoj facebook uz opis ” Prvi dan školeeee! Jupiiiiiii!” .

I dok su mnogi poželjeni sreću njenoj deci,naravno, neki su čak i ovaj njen postupak nazvali sramnim i uputili ružne reči. Jelena na sve to nije mogla da prečuti pa je poslala jasnu poruku svima!

Njen tekst prenosimo u celosti:

“~12 RAZLOGA ZAŠTO MOJA I SVA NAŠA DECA TREBA DA BUDU KAO JA~(pošto neki tvrde da ne treba)
U moru raznih, uglavnom negativnih komentara na moj račun, povodom odlaska moje dece u školu, odlučila sam GLE ČUDA da ne prećutim. Kome ja da ćutim? Da pustim budalama da prosipaju svoj gnev po meni, ne bi bilo čudno, jer na to sam navikla od kad sam i sama bila dete. Ali da mi pominju decu…? I ja sad mogu da ih opletem imitirajući njihov seljački način, ali ipak, kao neko ko piše najčitanije srpske kolumne(.!.), biram malo poučniji način. Da i iz mog besa izadje nešto dobro. Jer ja, za razliku od svih tih, činim samo dobro i moj glas za razliku od njihovog vredi i daleko se čuje.
Elem, razlozi ZAŠTO:

1.Zato što moju decu dovozim svako jutro u školu sama, bez telohranitelja iako sam mama sa spiska za odstrel. Iako imam i vozače i dadilje i telohranitelje jer #diva.

2.Zato što sam “MAMA SA SPISKA ZA ODSTREL” samo zato što moju decu (i svu našu decu) jasno i VRLO GLASNO učim da ne treba da mrze druge ljude samo zato što su druge vere, nacije, boje, seksualnog opredeljenja. Za razliku od drugih mama javne scene koje ćute i trpe, ja sam hrabra mama, koja se bori ličnim primerom da naša deca i deca naše dece ne odrastaju u zemlji mržnje, rata, nasilja, nemaštine, nepravde, gde se žene biju a deca to gledaju… I zato što redovno sama glancam sve nagrade za humanitarni rad i borbu za ljudska prava iako imam kućnu pomoćnicu.

3.Zato što moja deca imaju SVE jer je ova mama borac … i sve što imaju dele sa drugom decom koja nemaju. Zato što su im skoro sve igračke uvek spakovane u kutije koje se nose za domove sa decom bez roditelja.

4.Zato što su, potpisujem, moja deca najbolje vaspitana deca koju vi možete da zamislite. I HVALA i IZVINI i DOBAR DAN i NEMA NA ČEMU. I najbolja u školi,, najvrednija,, najemotivnija… Jer sve ide iz kuće. Moja deca sutra nikog neće mrzeti. A vaša?

5.Zato što ova mama ima i uspešan brak koji traje deset godina, paralelno sa uspešnom karijerom. Da deca vide da se sve MOŽE. A u tom uspešnom braku i veoma uspešnog muža i Atininog i Nikinog tatu, reprezentativca ove zemlje. Znate kako kažu, iza svakog uspešnog muškarca stoji… E pa iza ovog stoji lavica…

6.Zato što je ova mama NAJSJAJNIJA ZVEZDA u ovoj zemlji gde su na ceni lopovi, kurve, polusvet, zločinci, Nanogice… I što svojim primerom pokazuje da se jedna žena vrlo MOŽE boriti sama protiv svih loših. Da može i da bude omalovažavana i sputavana i zabranjivana i bez ledja, a da opet zaradi i za hleb i za čist obraz bez mrlje.

7.Zato što je ova mama COOL jer pravi koncerte čiji se kadrovi nalaze u filmovima nagradjenim za Oskare i Gremije i što uvek izgleda tako da je čitav svet proglašava za modnu ikonu.

8.Zato što ova mama nema baš ni jedan porok, nikad ni kafu nije popila, radi kao pas od svoje 16-e i ponosno ističe da ne ubija životinje (niti to drugi čine za nju) da bi ih pojela…

9.Zato što je ova mama rodila dvoje dece a izgleda tako da se u komentarima ispod njenih slika uvek javljaju svi sexualno isfrustrirani tipovi, mada i druge žene kako bi pohvalile…:-)

10.Zato što je ova mama izabrana po svim zvaničnim anketama, za ženu koja je najveći uzor mladima…i to je veoma raduje jer njena borba nije bila uzalud. I to je objavio RTS gde je mama (bila) zabranjena 15 godina samo zato što je svoja, hrabra i drugačija.

11. Zato što ova mama plače samo kad je sama, da deca ne vide da je mami teško, da ima probleme. A i ako je vide, mama obriše suze i kaže da je to od sreće jer ima tako dobru decu na koju je mama ponosna…

12. Zato što ova mama uči decu da misle svojom glavom a ne da jedu ono što im mediji serviraju.
Da budu neko ko će promeniti svet.
Da zamene mamu.

Želim vam prijatan dan:-)”  – napisala je Jelena.

Fanovi su odmah komentarisali ovu objavu i Jeleni pružili potpunu podršku:

  • Neznam šta ko ima da joj kaže, pogotovo po pitanju djece ! Uvijek mi se svidjelo što joj djeca stvarno liče na djecu, što su uvjek u primerenoj odjeci primerenog uzrasta. Neka budu šta god hoce kada porastu, ali neka budu djeca dok su djeca !!A ne kad slavi punoljestvo a izgleda ko da ima 30 godina, zbog bespotrebnog veštačkog na sebi ! A Jeca ma žena ima petlju i .
  • Živa n.am bila 100 godina ,Diva Majka Supruga jaka i iskrena , ma jedina je Jelena ,steta sto nemamo ovakvih vise .. – samo su neki od mnogobrojnih kometara podrške..

 

Čaršija.info

 

Podijeli članak: