JEDVA SU IH RAZDVOJILI: Tuča na nastupu Šabana i Šerifa!

Vijesti

Dva nekrunisana kralja narodne muzike, Šaban Šaulić i Šerif Konjević, tokom vikenda koji je za nama nastupili su u jednom poznatu klubu u Austriji…

Međutim,, jako dobru atmosferu je prekinula iznenadna tuča momaka koji su bili za jednim od separea, a obezbeđenje je istog momenta pevače odvelo u prostorije iza bine…

” Sve je krenulo po zlu kada je reč o ovom koncertu jer je za njihov nastup prodato svega 160 karata, zbog čega je gazda lokala Konjevića isplatio manje nego što je bilo ugovoreno”  govori za izvor za “express.ba” i na to još dodaje:

“Iako su menadžeri pokušavali da objasne gazdi da je trenutno mesec razmazana i da to najviše ima veze sa tim, Konjević je ostao kratkih rukava. Iako su i on i Šaban želeli da odustanu od nastupa zbog male posete, vlasnik kluba u Beču je tražio da ipak pevaju kako bi ispoštovao goste koji su došli. Prvi je izašao Šerif, otpevao je jedan kraći blok, a nakon njega i Šaba…n. Međutim, nakon treće pesme koju je Šaulić otpevao momci u jednom od separea su se potukli, a onda je nastao opšti haos jer se tuča proširila na čitav lokal. Jedan deo obezbeđenja pokušao je da smiri zavađene strane, među kojima su letele flaše, dok su dvojica momaka dotrčala do Šabana i Šerifa i sprovela ih u prostoriju iza bine kako ih neko u naletu besa ne bi povredio.”

Izvor koji se zatekao na licu mesta govori još i to da su pevači bili besni zbog čitave situacije koja ni malo nije bila prijatna.

Alo!

 

Podijeli članak: