Jedna je odustala od takmičenja, a sada se oglasila i druga takmičarka Zvezda Granda koja je dobila uvrede zbog stajlinga

Estrada

Pjevačica Maja Đorđević koja je u “Zvezdama Granda” izazvala raspravu žirija zbog provokativnog stajlinga, progovorila je o oštrim kritikama i riječima koje su joj uputile Ana Bekuta i Snežana Đurišić.

Naime, Maju i Anstasiju Ićurup je žiri  izvrijeđao na račun izgleda, pa je jedna odustala od daljeg takmičenja, dok se druga i dalje bori za opstanak.

“Ja ne znam šta to znači, gdje vi to nalazite, gdje kupujete te stvari, to je katastrofa na šta to liči. Izgledate jeftino da je to katastrofa. Ne može ovo ovako, djeco, ja neću dozvoliti da ne kažem ovo, vi utičete na djecu koja nas gledaju. Ovo što vi radite, pogotovo ti Đorđe, što ih tjeraš da se ovako oblače, ovo je neprimjerno, degutantno, odvratno i ja ću se isprovraćati sad”, poručila je Bekuta, a Snežana je podržala.

Obe su istakle da su Maja i njena protivnica Anastasija Ićurup neprikladno obučene, kao i da je nedopustivo to kako su se pojavile na sceni, a sad je takmičarka Maja otkrila da li su je njihove kritike uvrijedile.

– Iskreno, ulazeći u ovaj posao i takmičenje znala sam da neće biti lako, ali poštujem svačije mišljenje. Nisam se osjećala ni povrijeđeno ni uvrijeđeno, jer ukusi su različiti i to je i prihvatiljivo – istakla je Maja u emisiji “Zvezde Granda Specijal” i dodala:

– Imam potrebu da u narednom krugu budem još bolja.

Na pitanje voditelja da li će u šestom krugu imati manje ili više garderobe, odgovorila je:

– Ne smijem da vam otkrijem, to ćete vidjeti!

 

Podijeli članak: