JANA, TANJA SAVIĆ, MAJA MARIJANA I ESTRADA U SUZAMA:Obavljen posljednji oproštaj poznatog estradnog…

Estrada

Na lokalnom groblju u Tabacima (Lukavac) uz brojne kolege i prijatelje sa estrade na vječni počinak je ispraćen estradni menadžer Enes Ibrić poznatiji široj javnosti pod nadimkom Popak (1958). Jedan je od najpoznatijih estradnih menadžera u regiji, koji je svoju dugogodišnju karijeu počeo i razvijao u Bosni i Hercegovini. Enesova smrt pogodila je baš cijelu estradu.

Kako su i objavili skoro svi mediji u našoj zemlji, Enes je preminuo u svom domu od posljedica srčanog udara.Posljednjih godina je nažalost  imao problema sa srcem i nažalost posljednju bitku nije dobio.Bio je iskreni prijatelj i dobar čovjek, veliki broj danas zvučnih estradnih imena Enes je pomagao godinama i napravio od njih ono što danas jesu.

Kako kažu ljubav i prijateljstvo su nešto što je neminovno u svačijem životu.Dok čovjek živi, on osjeća potrebu da voli i da bude voljen, da ima prijatelje jer bez ljubavi i prijateljstva njegov bi život bio prazan i potpuno bezvrijedan.Danas smo svi svjedoci koliko je Ibrić većinu od nas cijenio, poštovao i koliko je imao prijatelja koji su ga beskrajno voljeli.Da je bio veliki profesionalac, zaljubljenik muzike i pravi prijatelj, komentari su mnogih njegovih kolega sa estrade.

Posljednjem ispraćaju od kolega i prijatelja sa estrade prisustvovali su Ivan i Jana Todorović, Maja Marijana, Enes Begović, Kemal Hasić, Nerko Mujkić, Senahid Alić, Mirko Pavić, Olja Bajrami, Nihad Kantić-Šike, Nihad Fetić-Hakala, Ispred OTV-a Danica Paradžiković i Bernarda Veselčić, Emir Đulović, Mensur Salkić, Šaćir Ameti, Sanja Maletić, Amira Mujačić, Irma, Aysela, Zike Hurić, Goran Ratković-Rale, Minur Selman, Nihad Alibegović, Tanja Savić i brojni drugi…

Redakcija portala porodici upućuje izraze iskrenog saučešća.

(Foto:Ekskluziva.ba)

Podijeli članak: