Lifestyle
0

JALA U INVALIDSKIM KOLICIMA, BUBA UZ NJEGA: Hvala braći mojoj što me paze sad kad nisam mobilan!!!

Sarajevski reper je nažalost završio u invalidskim kolicima zbog noge koja je u gipsu…Šta se tačno dogodilo pa je došlo do nesretnog slučaja u kojem je Jala povrijedio nogu, još uvijek se ne zna, ali ne dozvoljava da ga gips spriječava da nastupa. Sinoć je on imao nastup u Beogradu, zajedno sa Bubom Corellijem, pa […]

Podijeli članak:
JALA U INVALIDSKIM KOLICIMA, BUBA UZ NJEGA: Hvala braći mojoj što me paze sad kad nisam mobilan!!!

Sarajevski reper je nažalost završio u invalidskim kolicima zbog noge koja je u gipsu…Šta se tačno dogodilo pa je došlo do nesretnog slučaja u kojem je Jala povrijedio nogu, još uvijek se ne zna, ali ne dozvoljava da ga gips spriječava da nastupa.

Sinoć je on imao nastup u Beogradu, zajedno sa Bubom Corellijem, pa je Buba objavio na svom Instagramu fotografiju sa beogradskog aerodroma, Jala u invalidskim kolicima i sa nogom u gipsu:

“Došli smo u BG iako mi je brat povrijeđen! Da ispoštujemo publiku”

Ispod su fotke uslijedili brojni lajkovi i komentari podrške uz želje da se Jala što prije oporavi…Na Insta Storiju je kao najavu sinoćnjeg nastupa rekao: „BG vidimo se večeras. Moraću sjediti i nastupati, ali vi skačite za mene. Ljubi vas brat“, a prije toga se zahvalio prijateljima koji ga paze, prikazujući hranu koju su mu pripremili, kazao je:

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  Ceca u 44. godini odlučila da KRENE na PRIVATNE ČASOVE - nećete verovati šta je u pitanju!!!

„Hvala mojoj braći što me paze kad nisam baš mobilan.“

Podijeli članak:

Napisano od mersud

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!