J..ali vas kriminalci koji vas plaćaju: Karleuši hoće da zabrane da nastupi u Bijeljini jer je stala uz majke Srebrenice, pjevačica im očitala lekciju

Estrada

Ljudski postupak Jelene Karleuše  zasmetao je nacionalistima i šovinistima koji su protiv njenog koncerta u Bijeljini zakazanog za 8. avgust samo zato što je podržala majke Srebrenice i osudila zločin počinjen u tom gradu…

Udruženje veterana “Garda Panteri” pobunilo se i traži otkazivanje nastupa, ali pjevačicin odgovor je lekcija svima..


Pomenuto udruženje Jelenu je uvredilo nazvavši je “sramotom Srbije”.

“Udruženje veterana “Garda Panteri” danas će zvanično zatražiti od etno sela Stanišić da se najavljeni koncert Jelene Karleuše zabrani. Jelena Karleuša je svojim javnim istupima vrijeđala Republiku Srpsku, rukovodstvo srpske žrtve, a istovremeno podržavala majke Srebrenice. Danas ćemo poslati dopis i policiji da se koncert zabrani, ne može neko gostovati u Republici Srpskoj, ko ne voli Republiku Srpsku” tako piše na zvaničnoj stranici Udruženje veterana Garda Panteri.

Pomenuto udruženje je Jelenu  uvrijedilo nazvavši je “sramotom Srbije”, a pozvali su su sve ljude koji ih prate da ih podrže u namjeri da spriječe Jelenin koncert zakazan za 8. avgust u etno selu Stanišići.

Međutim, ubrzo je stigao Jelenin odgovor, očekivane sadržine, obzirom na objave pomenutog udruženja.

“Kao velika slavna Srpkinja ovozemaljska i vanzemaljska, bez vjerskog obi0jležja, mogu samo da poručim mom narodu i mojim fanovima da se vidimo na koncertu! Jer dobre ljude istina ne vrijeđa i Srbin na Srbina ne smije nikada više da ide!!! Stop mržnji, j..ali vas kriminalci koji vas plaćaju! “ napisala je Jelena, koja trenutno sa kćerkama i sestrom Duška Tošića boravi kod njega u Kini.

 

Podijeli članak: