Izvršitelji nisu imali šta da POPIŠU zbog konstatovanog SIROMAŠTVA? (FOTO)

Estrada

Celi postupak sprovodio se pomoću baterijske lampe.

Naša poznata pevačica Jelena Karleuša, navodno, koleginici Dijani Janković duguje četiri miliona dinara, kako je odredio sud zbog povrede ugleda i časti,  sklonila je iz kuće baš sve vredne stvari pa izvršitelji nisu imali šta da popišu.
Diva se ovog puta dosetila kako da doskoči policiji i sudskim izvršiteljima, koji su došli u njen dom u Lisičijem potoku da popišu stvari.

Ovog puta pevačica je iznela skoro sve vrednosti koje ulaze u predmet izvršenja i naplate duga. Ona je, psvog savetu advokata, nekoliko dana pre dolaska izvršitelja iznela sve vrednosti iz stana koji bi mogle biti oduzete.
“Tačna visina duga prema Dijani Janković iznosi 4.092.304,33 dinara. Javni izvršitelj je u prisustvu policije, advokata Jelene Karleuše i advokata Dejana Kapusa ušao u stan radi popisa i procene pokretnih stvari. U stanu je isključena struja, tako da je postupak morao da se sprovodi pomoću baterijskih lampi”  govori Vera Ačanski, advokat pevačice Dijane Janković.

U stanu u kojem živi Jelena Karleuša su zatečene uobičajene stvari pokućstva veoma male vrednosti, nedovoljne da bi se stavile na javnu prodaju s obzirom na visinu Jeleninog duga.
“Jedino što je u stanu imalo dovoljnu vrednost da bi bilo predmet popisa su četiri uljane slike neutvđene vrednosti, dva starija televizora, jedan stari muzički uređaj, sprava za vežbanje i stari klavir. Advokat Jelene Karleuše izjavio je da sve što se nalazi u stanu, osim Jeleninih ličnih stvari, pripadaju njenom suprugu, kao i sam stan. To praktično znači da Karleuša ne poseduje nijednu iole vrednu stvar čijom bi se prodajom mogao namiriti dug “ govori  za “Kurir” advokatica Ačanski.
Sada prema njenim rečima, ukoliko javni izvršitelj prihvati tvrdnju Jelene Karleuše da to nisu njene stvari i da ona ne poseduje nikakvu imovinu niti prihode,, onda će morati da konstatuje nemaštinu, odnosno siromaštvo izvršnog dužnika Jelene Karleuše.

Blic

Podijeli članak: