IZNENADA MORALA U BOLNICU: Sonja Vuksanović hitno operisana!

Vijesti

Sonja Vuksanović je danas hitno operisana u bolnici “Narodni front”.Nakon što su joj urađene detaljne analize, lekari su utvrdili daje reč o ginekološkom problemu, te su je uputili u “Narodni front”, gde je konstatovano da je hirurška intervencija neophodna.

“Sonja izuzetno vodi računa o svom zdravlju. Uvek je odlazila na redovne ginekološke preglede kod svog doktora. Svaki pregled bi se završavao dobrim rezultatima, a onda se nedavno situacija promenila… Ona je poslednjih dana osetila nagle promene, a u sredu se od rane zore osećala baš loše. Nije želela da rizikuje, nego se odmah obratila svom lekaru, koji ju je uputio u “Narodni front”“, govori  izvor iz bolnice.

On na to još dodaje da se Vuksanovićka u prvom trenutku uplašila, ali da ju je lekar smirio.

“Sofija je ozbiljna mlada devojka, koja otvoreno priča sa Sonjom o svemu i baš se zabrinula kada joj je majka javila da mora da ostane u bolnici i da će biti operisana… Smirila se tek kada je intervencija završena i kada su joj lekari saopštili da je sve prošlo u najboljem redu.
“Nakon ginekološke kontrole i urađenog ultrazvučnog pregleda, Sonji je saopšteno da ima problem koji mora odmah da se reši intervencijom. Usledio je šok. Hirurški zahvat, koji je trajao sat vremena, uspešno je obavljen, ne ostavljajući nikakve posledice. Sonja, koja je sve hrabro podnela, ovih dana će biti puštena na kućno lečenje”,govori sagovornik.

Vuksanovićeva je nedavno bila na poslovnom putu i već tamo je osetila zdravstvene tegobe, zbog kojih čim se vratila Beograd, odmah se obratila lekaru. Ona nije htela ništa da prepusti slučaju, s obzirom na situaciju, dobro je da je brzo reagovala, pa je zdravstveni problem sa kojim se suočila istog trenutka rešen…
alo..rs

Podijeli članak: