Izgubljeni pas u skloništu sreo svoje bivše vlasnike – a oni mu slomili srce!

Zabava

Dirljiva priča koja tera suze na oči.

 

Trebalo je to da bude najsrećniji dan u životu jedog nemačkog ovčara,ali se on nažalost pretvorilo u njegovu najveću tragediju i donelo mu tužnu slavu na internetu… Zuzu je sada poznat kao pas sa slomljenim srcem. I verujte nam, postoji velika opasnost da će njegova priča slomiti i vaše. Zato, ako niste dovoljno jaki danas,,, bolje nemojte čitati dalje….
Kalifornijski ljubimac je  završio u skloništu za izgubljene i neželjene životinje nakon što su ga na ulicama Los Anđelesa pokupili šinteri. I bila bi njegova tužna sudbina nalik životima mnogih drugih napuštenih ljubimaca da se jednog dana u istom tom skloništu nisu pojavili, niko drugi do ” njegovi bivši vlasnici!”

Kada ih je video Zuzu se ozario kao malo dete. Skakao je uz ogradu i lajao radosno, njegovoj sreči nije bilo kraja ,ubeđen da je konačno došao spas i da će se vratiti u svoj dom. Međutim, okrutni vlasnici su imali druge planove.

U snimku koji je na Fejsbuku postavila Dezi Lara, volonterka iz skloništa, je opisano šta se zapravo dogodilo nesrećnom psu, a video je, očekivano, ubrzo postao viralan.
“Kad je ugledala vlasnike, zamahala je repom kao najsrećniji pas na svetu. Da, da, ide kući, pomislila sam. Ali ne! U razgovoru sa ljudima sam saznala da uopšte nisu došli po nju. Naprotiv. Došli su da uzmu drugog psa”, rekla  je Dezi u Fejsbuk postu koji su dosad videle na hiljade ljudi…

Vlasnici su potom objasnil..i da je Zuzu preminuo tata i da od tada ne prestaje da plače,, zbog čega im je nepodnošljiva.

“Ona više nije srećan pas”, kazali su Lari i ispričali kako je ženka nemačkog ovčara pobegla od kuće i da su sada došli da bi uzeli drugog ljubimca…

Drugog ljubimca!?

Da,da dobro ste pročitali.

Ipak,ova tužna priča se ovde ne završava i i dalje postoji nada za hepiend… Naime, pošto je Zuzu postao internet senzacija,, mnogi su se zainteresovali za tužnu njegovu sudbinu,, a Okružna ustanova za kontrolu životinja u Los Anđelesu izjavila je da će spasilački tim preuzeti nesrećnog psa i proceniti da li je spreman za usvajanje:

“Starim vlasnicima ga sigurno nećemo dati ni po kojim uslovima. Štaviše, potrudićemo se da im se onemogući da bilo kog psa udome,, jer oni koji smatraju da su ljubimci potrošna roba – ne zaslužuju ni da ih imaju!”

noiz

Podijeli članak: