Vijesti
0

Izetbegovića će u Srbiji čuvati 1.000 policajaca!!!

Članovi Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović, Mladen Ivanić i Dragan Čović sastaće se u srijedu sa premijerom Aleksandrom Vučićem, a na zaštiti bh. lidera biće angažovano oko 1.000 policajaca i agenti u civilu. “Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije i Bezbednosno informativna agencija zajednički organizuju obezbeđenje bh. političara koji dolaze na sasatanak s Vučićem. Na pripremama se radi […]

Podijeli članak:
Izetbegovića će u Srbiji čuvati 1.000 policajaca!!!

Članovi Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović, Mladen Ivanić i Dragan Čović sastaće se u srijedu sa premijerom Aleksandrom Vučićem, a na zaštiti bh. lidera biće angažovano oko 1.000 policajaca i agenti u civilu.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije i Bezbednosno informativna agencija zajednički organizuju obezbeđenje bh. političara koji dolaze na sasatanak s Vučićem. Na pripremama se radi od trenutka kada su potvrdili dolazak, a čitavu organizaciju nadgleda lično premijer Srbije“, napisao je izvor “Naših novina”.

Patrole saobraćajne policije biće pojačane duž trase kojom će se kolona sa gostima kretati ka Karađorđevu. Još nije precizirano da li će gosti doći avionom ili automobilima. Okolina Karađorđeva tog dana biće pod policijskom opsadom.

Iako je Karađorđevo vojni objekat koji je dobro obezbeđen, tog dana na svim prilazima lovištu biće pojačane policijske snage, a Dunavom će patrolirati rečna policija i ronioci Žandarmerije“, napisao  je izvor lista. Nakon sastanka i ručka očekuje se povratak delegacije za Sarajevo.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  UMRLA JE DOZIVAJUĆI ĆERKU JELENU: Zorica izdahnula na sestrinim rukama!!!

Članovi delegacije BiH dolaze u Srbiju na poziv premijera Aleksandra Vučića nakon što je napadnut na komemoraciji srebreničkim žrtvama u Potočarima 11. jula.

 

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!