IZBAČENA NA ULICU SA DVOGODIŠNJIM DJETETOM: Naša pjevačica priznala sve o čovjeku koji ju je zlostavljao i oteo joj sina!

Vijesti

Pjevačica Selma Bajrami je ispričala  za austrijske medije sve o svom teškom životnom razdoblju kada je sa malim djetetom ostala sama na ulici, a potom joj je bivši muž uzeo sina i borba za nasljednika trajala je godinama…

Mediji u Austriji su predstvili Selmu kao veoma jaku ženu za koju ne postoji nikakva prepreka,, niti umor kada radi,, a da ne postoji snaga koja može da je zaustavi… Ona nosi dvostruku roditeljsku odgovornost na svojim ramenima i sama se bori da sina izvede na pravi put.

Ljubavna priča pjevačice Selme Bajrami i Muje Musića je počela prije skoro pet godina kada je oca svog djeteta upoznala na jednoj zabav..i. Iskra ljubavi se brzo rasplamsala i njenoj sreći nije bilo kraja kada je saznala da je beba na putu.

“Ubrzo nakon venčanja mislila sam da je sva sreća na mojoj strani, međutim moj suprug i ja smo shvatili da nismo jedan za drugog i odlučili smo se za razvod kako bi naš sin Daris mogao da odrasta u domu bez svađa. Bilo je lakše planirati nego učiniti pa sam ostala sa dvogodišnjim djetetom i dva kofera ispred vrata”  kazala je Selma Bajrami.

U tom trenutku pjevačica je bila potpuno sama, njemački jezik nije dovoljno znala,, a bila je pred finansijskim krahom jer nije radila… Ubrzo je našla stan i upisala kurs.

” Znala sam da moram da budem dio ovog grada ako želim da obezbijedim svoje dijete” kazala je Selma.

Iako je ona pokušala da ima normalnu komunikaciju sa suprugom, on je ipak odlučio da joj oduzme dijete.

“Prošla sam kroz strašnu agoniju. Daris je bio mali ali osjetio je da se nešto dešava, nije mu bilo jasno zbog čega više nismo zajedno. On je počeo da se povlači u sebe i da teško govori. Odveli smo ga kod psihologa i na sreću utvrđeno je da je imao barijeru zbog dva jezika na kojima je govorio”  kazala je Selma Bajrami.

Ona je danas prevazišla prepreku i kaže da je konačno veoma sretna.

 

” Ne ograničavam njegov odnos sa ocem jer znam da smo mu oboje potrebni za normalno odrastanje… Trudim se da sa sinom,, uprkos tome što je moj posao specifičan,, provodim što više vremena “ kazala je Selma.

Izvor: Blic.rs

Podijeli članak: