Iz čista mira:MACA NA METI MANIJAKA “Dobila sam batine na autobuskoj stanici”!

Estrada

Maca Diskrecija je prošla kroz pakao prošle godine u Tuzli kad ju je nepoznati čovjek iz čista mira pretukao nasred autobuske stanice.

Bivšu učesnicu „Parova“ je od siledžije spasao taksista.

Maca je često imala neprijatna iskustva s brojnim muškarcima. Nekad je ona bila kriva jer zna da provocira, a dešavalo se i to da naleti na siledžije koji žele da je odvuku u krevet. Takvu situaciju je doživjela prošle godine kad ju je jedan stariji čovjek udarao šakama, a zatim pokušao i da je siluje u kolima – kaže izvor Kurira.

Njihova saznanja potvrdila je i Maca, koja je do detalja opisala šta se dogodilo te večeri.

Vraćala sam se iz provoda i na autobuskom stajalištu sam čekala taksi. Naišao je neki čovjek u „bIjesnim“ kolima i ponudio se da me poveze kući. Ljubazno sam ga odbila i rekla da imam prevoz i okrenula glavu na drugu stranu – govori  se starleta i nastavlja:

Odjednom je počeo da me vrijeđa i ponižava. Isprovocirao me je, pa sam mu uzvratila. Tada je izašao iz kola i počeo da me čupa i šamara, a onda i da me udara šakama. Ubacio me je na zadnje sjedište auta. Počela sam da vrištim i zapomažem. Bilo je užasno, a nigde nikog da mi pomogne. Kad je vidio da nam u susret dolazi automobil, izbacio me je iz kola i pobegao. Ostala sam na zemlji i plakala sam. Taksista mi je prišao i pomogao mi, prvo me je odvezao u policiju da prijavim šta mi se dogodilo, a zatim kući – završava Nurkićeva.
– See more at: http://www.avaz.ba/clanak/187033/maca-na-meti-manijaka-dobila-sam-batine-na-autobuskoj-stanici#sthash.rfaSXiHu.dpuf

Podijeli članak: