ISTRAŽITELJI ZAPREPAŠTENI: Prvi put otkriveni stravični detalji obdukcije pjevačice Jelene Marjanović!!

Vijesti

” Pjevačici Jeleni Krsmanović Marjanović (33) je ubica  bukvalno izbušio glavu metalnim predmetom” tako  navodi izvor blizak istrazi.

Detaljnom istragom došlo se do saznanja da je ubica Jelenu usmrtio predmetom koji ima metalni vrh, ali je blago zakrivljen, te joj je udarcima bukvalno pravio rupe u glavi, javljaju srbijanski mediji.
“Obdukcija ubijene pjevačice je pokazala da joj je ubica na više mjesta polomio lobanju i na taj način je usmrtio.” 

“Do sada ova istraga jako  ide sporo, ali se kreće u pravom smjeru, jer su još uvijek u toku brojna složena vještačenja. Naime, na samom nasipu mješaju se dvije bazne stanice mobilnih operatera, pa operativci taj posao rade ručno, odnosno ukrštaju i proveravaju osobe čiji je mobilni signal tu uhvaćen u momentu kada se desio ovaj stravičan zločin”  govori sagovornik blizak istrazi.

On navodi da se, takođe, radi i trasološko vještačenje terena.

“Na osnovu tragova pronađenih na blizu kilometar od stadiona u Crvenci, u naselju Borča, utvrđeno je da je Jelena sišla sa nasipa i da se šetala donjom stranom, ali je zanimljivo da je njen suprug Zoran Marjanović tu nije vidio iako je pogled dobar i pregledan”  govori ovaj  sagovornik.

Ovaj izvor još dodaje da su inspektori ponovo saslušali sve osobe koje su Marjanovići naveli kao svjedoke.

“Dosadašnjom istragom je utvrđeno da je Zoran Marjanović nakon Jeleninog nestanka pozvao upomoć prijatelja iz djetinjstva, koji je policajac. Taj policajac se priključio potrazi za Jelenom, ali kao prijatelj. On je Zoranu obezbjedio dobar alibi za taj dan, ali tek nakon 18 sati.

Njega su odmah ispitali inspektori i on im je ispričao kako ga je Zoran pozvao, u koliko sati i šta mu je rekao.Tokom istrage pronađen je snimak na kojem se vidi kako Zoran, Jelena i njihova kćerka Jana stižu u naselje Crvenka i parkiraju auto ispred prodavnice”  govori  izvor koji je veoma blizak istrazi.

Ova osoba još otkriva da se na tom snimku vidi i dio nasipa i trenutak kada Jelena kreće da trči, kao i Zoran i Jana kako stoje u neposrednoj blizini stadiona i sve vrijeme gledaju ka njoj.

“Na samom nasipu kod kanala, gde je pronađeno Jelenino tijelo, inspektori su našli neke predmete koji se nalaze na vještačenju, kako bi se utvrdilo da li imaju veze sa zločinom. Iako su prošla četiri i po mjeseca od ubistva pjevačice, sklapaju se kockice koje će dovesti do ubice “ kazao  je on.

Pjevačica Jelena Marjanović Krsmanović je ubijena u subotu 2. aprila ove godine. Njeno tijelo pronađeno je dan kasnije u kanalu punom vode u Crvenki, u Borči. Jelenin nestanak prijavio je nekoliko sati kasnije suprug Zoran, a ubrzo potom policija je krenula u potragu za njom.

Zoran je tada rekao da je sa suprugom i petogodišnjom kćerkicom krenuo u šetnju, a da je Jelena otišla da trči nasipom, nakon čega joj se izgubio trag.

DnevniAvaz

Podijeli članak: