ISTRAGA UBISTVA JELENE: Moguće hapšenje ubice već DO PETKA?

Vijesti

Konačno su došli do dokaza koji još više terete osumnjičenog

Tužilaštvo bi ove nedelje trebalo da razmotri nove dokaze prikupljene u istrazi  brutalnog  ubistva pevačice Jelene Krsmanović i odluči da li su oni dovoljni da bi bio izdat nalog za hapšenje osumnjičenog za zločin koji više od devet meseci potresa baš celu Srbiju…

Kako se za sada još uvek nezvanično saznaje, policija je došla do novih iskaza i drugih dokaza koji terete čoveka koga inspektori već mesecima sumnjiče kao ubicu… Izvori Informera iz policije i tužilaštva juče ipak  nisu hteli da kažu koji su i kakvi ti dokazi, ali su rekli da sada sa velikom sigurnošću znaju ko je ubica.

Inspektor koji je bio lično uključen u ovu istragu, tvrdi da se sa 95 odsto sigurnosti zna ko je zločinac.

“Što se nas u policiji tiče, mi imamo gotovo rešen slučaj! Znamo ko je ubica, a ne hapsimo ga još zato što materijalni dokazi koje imamo do sada nisu bili dovoljno uvreljivi za tužioce…. Pred sam kraj 2016. godine u drugoj polovini decembra došli smo do još više dokaza koji još više terete osumnjičenog “kazao  je izvor Informera.

” Nijedna konkretna informacija o osumnjičenom ne sme da iscuri u javnost, jer bi to moglo da ugrozi istragu na kojoj više od devet meseci rade najbolji srpski inspektori “kazao  je sagovornik…

 

 

On je na to još dodao da je osumnjičeni pod stalnim nadzorom,, da ne zna da je osumnjičen, ali u slučaju da neko sazna i pokuša da pobegne bio bi zaustavljen na granici i momentalno uhapšen.

“Poslednja stvar koja nam treba je da njen ubica pobegne iz Srbije” kazao je ovaj  izvor.

Da se podsetimo,  pevačica Grand produkcije Jelena Krsmanović Markanović je  ubijena 2. aprila prošle godine u Borči i za njenim ubicom se  traga još uvek.

srbijadanas/carsija

Podijeli članak: