Istina o raskidu Rade Manojlović i Harisa Berkovića: Otkriveno zbog čega su se rastali!!!

Estrada

Kao bomba je odjeknula vijest da su pjevačica Rada Manojlović i njen dugogodišnji partner Haris Berković raskinuli.

Naime, pjevačica je na društvenim mrežama, nakon mjeseci nagađanja, potvrdila da je raskinula vezu sa Harisom Berkovićem. Ona je u svojoj objavi na Instagramu otkrila da “više nisu zajedno i da mu želi puno sreće”, nakon čega su krenula nagađanja da su uzrok raskida roditelji mladog pjevača.

 “Iako su godinama bili u vezi, Harisovi roditelji nikada nisu prihvatili Manojlovićku kao potencijalnu snahu. Smatrali su da je Rada totalno drugačije vaspitavana od njihovog sina, te da ne bi mogli da žive u skladnoj zajednici. Također, nije im se sviđala ni činjenica da je pjevačica devet godina starija od njihovog sina, kao ni njen životni poziv. Željeli su skroz drugačiji profil snahe” kazao je neimenovani izvor.

Rada je na sve načine pokušavala da osvoji srce porodice, ali u tome, nažalost, nije uspjela. Nakon pandemije koronavirusa stvari su se dodatno zakomplikovale. On je mnogo vezan za porodicu, nije uspio da izgradi uspješnu karijeru u Srbiji, pa je najviše vremena provodio u Bosni.

“Kad god bi došla u Bosnu, Rada je spavala po hotelima. Nikada nije dolazila kod njega u kuću, porodica je izbjegavala kontakt s njom. Haris nije više mogao da izdrži pritisak i promijenio je ponašanje prema djevojci. Iako je na sve načine pokušavala da spasi vezu, na kraju su pukli” – govori izvor.

(Express/Alo)

Podijeli članak: