Lifestyle
0

Ispovijest Šabanove prve žene! Nena ćutala 49 godina: Imali smo po 18 godina, ostavio mi je Roberta….

Kralj narodne muzike, Šaban Šaulić je nažalost preminuo 17. februara od posljedica teške saobraćane nezgode u Njemačkoj, a članovi njegove porodice skrhani su velikom bolom i patnjom… Među onima koji nisu krili svoju bol bio je i Šabanov sin Robert kog je dobio u vanbračnoj zajednici prije braka sa Gordanom Šaulić. Ko je majka Šabanovog […]

Podijeli članak:
Ispovijest Šabanove prve žene! Nena ćutala 49 godina: Imali smo po 18 godina, ostavio mi je Roberta….

Kralj narodne muzike, Šaban Šaulić je nažalost preminuo 17. februara od posljedica teške saobraćane nezgode u Njemačkoj, a članovi njegove porodice skrhani su velikom bolom i patnjom… Među onima koji nisu krili svoju bol bio je i Šabanov sin Robert kog je dobio u vanbračnoj zajednici prije braka sa Gordanom Šaulić.
Ko je majka Šabanovog sina Roberta Omaljeva (48) dugo se nije znalo, a sada se oglasila Šaulićeva prva ljubav, Nena, koja mu je rodila prvo dijete. Robertova majka Nena prvi put se oglasila i poručila:

” Još uvijek je rano da se oglašavam, sve je još uvijek sveže iako je prošlo skoro tri mjeseca od Šabanove pogibije. Budite strpljivi, pustimo još malo vremena da se Šaban odmori… Tuđe priče me ne dotiču, svako ima svoju, a ja ćutim punih 49 godina. U rasprave se ne upuštam, toliko laži kruži i ne bih mogla da se borim sa tim. A šta će moj sin Robert da uradi, ja ne mogu u njegovo ime da vam pričam. Ćutim toliko godina, ali ne znam dokle ću. Možda ću i ja konačno da progovorim i kažem svoju istinu.”

 

Iako je ostavio sina i nju, Nena ipak nema ružne riječi za Šabana. Naprotiv, tuguje zbog pogibije kralja narodne muzike:

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  OTIŠAO U VRTIĆ PO UNUKA, KUĆI DOVEO POGREŠNO DETE! Shvatio tek kada je pogledao dečakove ZUBE

“Želim da podijelim svoju tugu povodom pogibije Šabana Šaulića. Sa njim je otišao najljepši dio naše mladosti. Imali smo po 18 godina. Ostavio mi je našeg sina i ja samu dala našu prvu radost… Robert nije nikada plakao pred drugima, a kad je Šaban poginuo plakali smo kao kišna godina i plakaćemo još dugo, dugo ”  rekla je Nena koja je sa Šaulićem stupila u kontakt malo prije njegove smrti kako bi mu tražila neku vrstu pomoći, ali je njihov susret spriječila njegova iznenadna pogibija.

Podijeli članak:

Napisano od moderator1

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!