ISPOVEST: Živim s bratom u stanu, oboje studenti….

Nekategorisano

U moru zanimljivih ispovesti danas smo izabrali jednu za vas. Zašto baš ova ispovest shvatit će te verovatno nakon što pročitate.

Neko se možda prepozna a neko nešto i nauči…Prenosimo Vam je u celosti:

“Živim s bratom u stanu, oboje smo studenti. On ima djevojku koja se praktički u zadnje vremena uselila kod nas. Ne žalim se, cura je draga i simpa, ali je ruku na srce nekako priglupa. Recimo, odlučila ona da nam napravi večeru. Ja inače kuham i nije mi problem, al prepustila ja njoj kuhinju tu večer.

Brat ode u trgovinu po piće. Vidim ona se u kihinji skida stavlja kecelju oko vrata. Mislio sam nešto de da kuva. Kad ona kupila dva pakiranja po dvije pizze. I kako su pizze bile u prozirnoj foliji, ona ih uopće nije izvadila nego samo stavila tako peći… Posluži nam, a ono se folija rastopila,, još se čudi otkud. Jednom uzela da pere suđe i u svaku čašu sipala toliko likvija,, na kraju ih je ispirala po nekoliko minuta svaku, jer kako sipa vodu samo se pjena pravi. Pa je šareni veš uključila na 90stupnjeva, sve bratove košulje postale roze od njene majice… Brat je mnogo voli ali…Pitam se što je sljedeće…

Podijeli članak: