Ispovest žene koja se oporavila od KORONA VIRUSA: Ja nisam kašljala, ali smo se svi…

Vijesti

Elizabet Šnajder (37) iz Sijetla koja se na svu sreću oporavila od infekcije korona virusom u intervjuu za “CNN” je poslala važnu poruku ljudima koji su testirani pozitivno na virus i podelila svoju priču.

“Prva velika stvar koju želim svima da kažem je – molim vas ne paničite. Ako ste zdravi, mladi i vodite računa o sebi kad se razbolite, oporavićete se. Verujem u to. Ja sam živi dokaz”, kazala je Elizabet u uživo uključenju televizije “CNN”.

Elizabet je jedan od 457 potvrđenih slučajeva u državi Vašington… Ona je opisala početak bolesti. Simptomi su bili – umor, bol u mišićima, glavobolja i povišena temperatura.

Mislila je da će je popodnevno spavanje oporaviti, ali se probudila sa visokom temperaturom… Elizabet nije imala kašalj, nisi kratak dah, niti bilo kakvih respiratornih problema. Ona i grupa prijatelja su se razboleli u isto vreme nakon kućne žurke na kojoj su svi bili.

“Ono što je sve frustiralo je to što ne možemo svi da se tesitramo na korona virus, neki lekari nisu čak ni predlagali testiranje” kazala je ona.

Amerika je trenutno u problemu zbog nestašice i smanjene mogućnosti testiranja na korona virus… Predsednik Donald Tramp treba u petak da se sastane sa glavnim direktorima laboratorijskih kompanija kako bi razgovarali o povećanju broja dostupnih testiranja na korona virus.

Elizabet govori da se oporavila uz odmora i uobičajenih saveta i lekova koji se uzimaju kada nastupi grip. Ona je zaključila da je korona virus mnogo teži kad su pitanju ljudi preko 60 godina jer je njihov imuni sistem drugačiji nego kod mlađih ljudi.

 

Budimo odgovorni prema sebi i prema drugima…

 

Podijeli članak: