ISPOVEST UDOVICE UBIJENOG PEKARA Kada me tog dana nije pozvao znala sam da se nešto desilo, ali nisam očekivala to… da ga UBIJE DRUG”

Vijesti

“Nikola mi je par puta pomenuo da je Filip u finansijskim problemima… Sumnjao je da se neće baš dobro završiti to sa zelenašima od kojih je Filip uzimao novac, ali nije ni slutio da će drug zbog para dići ruku na njega.”

Ovo je u razgovoru za “Blic” kazala  Vera Ostojić, udovica beogradskog pekara Nikole Ostojića (36) koga je zverski, zbog novca, ubio svog  drug Filip Gavranović (31). Vera se trudi i da u bolu i tuzi posle ubistva Nikole, sa kojim ima sedmogodišnjeg sina, ostane dostojanstvena…

Napominje da joj se Nikola baš uvek javljao i znala je kada dolazi kući… Kada je nestao u petak, 3. novembra, očekivala je da će se javiti.

” Iščekivala sam da će javi… Ali kako nije bilo njegovog poziva, već sutra ujutro sam znala da mu se nešto desilo. Ali nisam očekivala to… da ga ubije drug. Filip je ubio Nikolu i našu veliku ljubav…”   drhtavim glasom govori  Vera.

O odnosu svog supruga sa Filipom Gavranovićem, za koga će se posle nekoliko dana ispostaviti da je osumnjičen za Nikolino ubistvo, govori da je bio dobar.

“Njih dvojica se nikada nisu svađala, možda su imali sitne prepirke “ govori neutešna Vera.

Ali i Vera je primetila, posebno u poslednje vreme, da je Filip u finansijskim problemima.

” Nikola mu je nekoliko puta pozajmljivao novac. I to veće sume…..A Filip je skoro svaki dan moljakao da iz pekare uzme hiljadu ili dve dinara. Bezbroj puta se ponižavao pred radnicama, kukao je da nema ni dinara i da će brzo vratiti novac…

Nikada nije navodio tačan razlog zašto su mu potrebne pare. Samo je uporno ponavljao “Ajde, daj mi pare, samo da završim nešto!” Pare, međutim, nikada nije vratio. Uvek bi nas izradio”  govori  Vera.
Udovica ubijenog Nikole govori da Filip nikada nije naveo da je zbog svadbe, koju je inače pravio pre tri nedelje, u finansijskim problemima…

“Filip je voleo da se predstavlja kao neko ko ima mnogo novca, nasleđene nekretnine…. Lagao je svoju suprugu Ivanu o svom finansijskom stanju. Na kraju su svi saznali pravu istinu, ali se to, nažalost, kobno završilo po mog Nikolu i po nas kao porodicu ” govori  Vera.

Blic.rs

Podijeli članak: