ISPOVEST STANE, SUPRUGE POLICAJCA KOJI JE UBIO MIROSLAVU I SEBE: Mnogo sam ga volela! Bili smo srećna porodica dok u naš život nije ušla ONA….

Vijesti

Miloš Jovanović  hladnokrvno je pucao Miroslavi u glavu, a zatim je 15 minuta kasnije ispalio metak sebi u grudi, a sada se nakon svega oglasila i njegova prva žena….

Mediji navode da je pokojni Jovanović maltretirao i svoju zakonitu suprugu Stanu koja se obratila javnosti putem Fejsbuka.

“Ja, Stana Jovanović, zakonita supruga Miloša Jovanovića, ovim putem želim da se obratim javnosti. Život je borba, nastavljam dalje uzdignute glave posle 30 godina braka sa moja 4 anđela… Oni su moja snaga, ponos i smisao zivota. Šta je vrednije i važnije od naše dece i naše ljubavi? Bili smo srećna porodica, jedni za druge disali, voleli se i čuvali.”

“Nažalost, u naš život ušla je žena koristeći se svim prljavim sredstvima da nas razdvoji, povređivala je, provocirala i uznemiravala nas. Želela je ono što joj ne pripada… Otimala nam je porodicu, nije štedela ni našeg sina od 10 godina. Pravila mu je smicalice na poslu, pa iz tih razloga nije mogao da joj uzvrati. “

“Voleo nas je i to je delima dokazao, voleo je svoju službu zbog koje je trpeo. Tužna sam što sam ga izgubila, jer ga mnogo volim i uvek sam ga volela. Besna sam što je poklekao… Srećna sam jer sam uvek bila supruga, majka, domaćica koja poseduje moralne vrednosti i koje su mojoj deci prenesen..e. Živeće zauvek u našim srcima nas Mišo, veliki čovek, predobar muž i požrtvovan otac “ – napisala je Stana. ..

Sa druge strane, ćerka pokojnog Miloša Jovanovića je objavila  malo drugačiji status.

Naime, ona tvrdi da ne postoji nikakva ljubavnica, a ni maltretiranje.

“Zamoliću javno novinare koji zarađuju tako što pišu laži o mom mrtvom ocu, mojoj porodici i što nas uznemiravaju da to prestanu, jer iako njega nema neće niko dozvoliti da se blati njegovo ime! “

“Nije postojalo nikakvo maltretiranje, nikakve ljubavne priče, postojalo je samo to da je živeo za nas 4 i za moju majku, ne postoji nijedna jedina želja da nam nije bila ispunjena, i šta god da je uradio to je bilo samo da nas zaštiti kao što je uvek radio. Mirno spavaj Lave moj, tamo gde si stao ti nastavljaju tvoja deca “ napisala je Marina.

Podsećamo, krvava se drama  odigrala u nedelju oko 12.30 u Zemun polju. Saobraćajni policajac Miloš Jovanović, rodom iz Zvornika, posle kraće svađe potegao je pištolj i ubio ljubavnicu Miroslavu Stojaković pucajući joj u glavu..

Kurir.

 

Ubijena Miroslava i Miloš bili su u vezi još u vreme dok su oboje bili u brakovima, a već neko vreme sudili su se zbog kuće u kojoj je ubijena živela, a za koju je Miloš tvrdio da je učestvovao u njenoj izgradnji, prenose beogradski mediji.

 

– Njih dvoje bili su u vezi nekoliko godina. Često su se svađali i mirili, a onda je izbila svađa oko kuće. Miloš je tvrdio da je kuća njegova jer je navodno uložio novac u njenu izgradnju, međutim žena je tvrdila da nije i navodno je počela da mu preti da će ga prijaviti policiji zbog uznemiravanja – priča sagovornik upoznat sa slučajem.

 

(Kurir.rs)

Podijeli članak: