Ispovest oca Marije Šerifović: Zbog njih dve sam na ulici, nemam ni za hleb!!! Spakovale su mi…

Lifestyle

“Niko mi se nije javio da mi pomogne, nemam primanja, nula dinara, nijednu banku”  kazao je Rajko Šerifović
Pre četiri godine naša poznata pevačica Marija Šerifović  u filmu je “Ispovest” otvorila dušu i ispričala koliko su njema majka Verica i ona propatile pored njenog oca Rajka, za kojeg je kazala  da je kockar i alkoholičar, kao i da je fizički zlostavljao njenu majku

Nakon premijere ovog filma, Marija je izbegavala da govori o svom ocu s kojim nije u kontaktu. Sa druge strane, Rajko Šerifović tvrdi da su mu Verica i Marija na prevaru otele porodičnu kuću u Kragujevcu.

” Zbog Marije i Verice sam na ulici, nemam ni gde da spavam a ni da živim. Izbačen sam na ulicu.Nemojte da me pitate gde i kako spavam, to je mnogo tužna priča. ne zaslužujem da budem na ulici i da se u starim danima borim za život. Niko mi se nije javio da mi pomogne. nemam primanja, nula dinara, nijednu banku. Srećom, imam rođenog brata koji mi pomaže da ne budem gladan, pa kod njega mogu da jedem i ništa više “ rekao je Rajko i još otkrio zbog čega su ga izbacili iz porodičnog doma u kojem je stanovao posledjih 15 godina.

“Sve se odigralo neverovatnom brzinom – oni su meni kuću oteli u roku od sat vremena. Dana 13. aprila bio sam van kuće i kada sam se vraćao video sam ispred svog doma Marijin džip. Sačekao sam malo i video da iz kuće Verica ispraća Mariju i tog lažnog svedoka koji je vozio Marijin džip. Dolazim do kapije, vidim brava na njoj obijena, penjem se gore do stana i vidim Vericu kako se tapira. Odmah pozovem policiju, a kada me je ugledala pozvala je i ona. Nju su isleđivali sat vremena, a posle su mene. Inspektor mi je posle toga rekao da ću morati da prenoćim u policiji i da sutra idem pravo kod sudije. Tako je i bilo. Sudija mi je odredio da trideset dana ležim u zatvoru, odležao sam četrnaest posle čega su me pustili “ kazao  je Šerifović i na to još  dodao da mu je kuća “oteta na prevaru” kao i da on ima sve papire da u njoj može da živi do kraja života.

” Posle razvoda od Verice, prepisao sam joj moju polovinu, a za uzvrat sam tražio da mogu doživotno da živim u njoj, što je sud prihvatio. Ona će biti pravni vlasnik cele kuće tek kad budem umro, a Marija i ona očigledano hoće pre vremena da me oteraju u grob”  rekao je Rajko i tvrdi da su mu Veričine optužbe za fizičko nasilje nameštene.

“Spakovala mi je to lažno nasilje, lažnog svedoka, nekog klinca iz Beograda. Policija je to progutala tako da se oko toga sudimo. Nisam mogao da se odbranim, nikada nisam pomislio da će takve stvari da uradi, da me izbaci iz sopstvenog doma. Marija me nakon svega nije zvala niti okrenula telefon da pita kako preživljavam i gde spavam. Apsolutno je na majčinoj strani “ otkriva  Rajko Šerifović na kraju.

(Telegraf.rs/izvor: Puls)

Podijeli članak: