ISPOVEST JEDNE MEDICINSKE SESTRE: Primljen je muškarac u jako lošem stanju. A onda sam ga prepoznala…

Vijesti

Medicinska sestra Dženifer Medina, koja radi u hitnoj pomoći u Los Anđelesu je  proživela pravu noćnu moru kada je otkrila da je žrtva saobraćajne nesreće koju su primili u bolnicu zapravo njen brat!

Dženifer Medina
Sesar Medina je  teško povređen kada je na njega naleteo auto dok je vozio skejt. Iako je imao pravo prvenstva prolaza, njega je udario muškarac kolima, a potom pobegao. Ovaj 23- godišnjak je hitno odvezen u bolnicu, gde igrom slučaja radi njegova sestra. Dženifer je rekla da je radila kada je čula da je primljen muškarac “u jako lošem stanju”.

Kada su tražili od nje da ga identifikuju na osnovu lične karte koja se nalazila u njegovom novčaniku, Dženifer nije mogla da veruje.

Sesar Medina
– Otvorila sam novčanik koji mi je na prvi pogleda delovao poznato. Kada sam ga otvorila, videla sam lice mog brata na ličnoj karti. U tom trenu sve mi se srušilo, i samo sam želela da se oprostim od njega i da mu kažem koliko ga volim – rekla je Dženifer.

Lekari nisu mogli ništa da učine, a Sesar je umro ubrzo u bolnici. Posle potere, policija je pronašla počinioca. U pitanju je 19-godišnji Andrju Majkls koji je optužen za ubistvo i bežanje sa mesta nesreće.

Podijeli članak: